Napisano 18 Styczeń 201214 l comment_19802 Słyszeliście o proponowanych zmianach? http://prawo.mp.pl/wiadomosci/show.html?id=64558 Co o tym sądzicie? Wiadomo czy podczas konsultacji zajdą większe zmiany? Bo mi osobiście trochę to pokrzyżowało plany... Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19808 Przeczytałem fragmentami na szybko i jak dla mnie nic złego nie ma , a tobie w jaki sposób by krzyżowało plany ? Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19809 Ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie. O tej sprawie dyskutowaliśmy już trochę tutaj: Ostatnie posty. Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19831 Ciekawi mnie jaki tytuł (jeśli w ogolę) nabywałoby się po module podstawowym , w 2 temacie była informacja ze u naszych sąsiadów jest taki system wiec jest tam jakiś tytuł , ? Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19834 Podejrzewam, że nie można skończyć na samym module podstawowym i dopiero po całości jesteś np. specjalistą-endokrynologiem. Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19844 rozumiem ze nie można skończyć , po prostu myślałem że na " zachętę " jest cos Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19846 Ten nowy system podoba mi się choćby właśnie z powodu endokrynologii - skróci to zdecydowanie okres szkolenia na tą specjalizację, która - jakby nie patrzeć - jest ostatnio nieco deficytowa, jeśli chodzi o ilość i dostępność lekarzy. Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201214 l comment_19848 Ten nowy system podoba mi się choćby właśnie z powodu endokrynologii - skróci to zdecydowanie okres szkolenia na tą specjalizację, która - jakby nie patrzeć - jest ostatnio nieco deficytowa, jeśli chodzi o ilość i dostępność lekarzy. tak jak 80% specjalizacji w naszym kraju. a w "mojej" specjalizacji bez zmian xD Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 201214 l Autor comment_19855 Przeczytałem fragmentami na szybko i jak dla mnie nic złego nie ma , a tobie w jaki sposób by krzyżowało plany ? Interesuje mnie seksuologia i ginekologia. W obecnym systemie nie ma problemu, robi się gineksy potem seks, a teraz żeby zrobić seks należy zrobić intern, psychiatrię czy pediatrię, nie rozumiem tej zmiany. Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 201214 l comment_19858 Masz racje ze po ginekologi powinna być możliwość seksuologi , ale także po psychiatrii to głownie te 2 . a pediatria hmm to trochę mnie dziwi Zgłoszenie