Napisano 21 Luty 201214 l comment_20858 Witam, Zachęcam do podzielenia się przemyśleniami dotyczącymi aktualnej sytuacji np operacji w Iranie. Jak również wypowiedzi na temat tego w jakim kierunku powinna iść polska polityka zagraniczna Zgłoszenie
Napisano 21 Luty 201214 l comment_20874 W Iranie wg mnie będzie wojna, bo widać, że obie strony ostro grają. Iran w najbliższych dniach ma przekazać jakieś poważne informacje - zobaczymy. Polska? Powinna bardziej skupić się na polityce wewnątrzkrajowej, uwierzyć bardziej w siebie, a nie rozpraszać się na lewo i prawo. Po Fb chodzi taki rysunek teraz, w którym narysowana kobieta, w kolorach polskiej flagi wchodzi w pewien klarowny stosunek z UE i USA. Zgłoszenie
Napisano 22 Luty 201214 l Autor comment_20926 Ja uważam ze Polska powinna wchodzić pewną zażyłość z USA ale nie tak jak teraz - wysyłamy kontyngenty na misje i już , ale wysyłamy ale przez to mamy korzystne umowy na ropę z Iranu ("stabilizowanego" przez Nasz kontyngent) , mamy bardziej liberalne procedury wiz imigracyjnych i zniesione turystyczne itd- jakieś korzyści Zgłoszenie
Napisano 1 Marzec 201214 l comment_21159 Ja też wietrzę wojnę w Iranie, niestety http://www.rp.pl/artykul/70215,831745-Izrael-zaatakuje-Iran-jesli-nie-dostanie-gwarancji.html Zgłoszenie