Napisano 23 Marzec 201213 l comment_21542 Orientuje się ktoś ( na pewno sie ktos orientuje ), jak jest z miejscami stażowymi w Warszawie? znaczny deficyt i przy krótkim okresie zameldowanie nie ma co się porywac ( bo jest się branym pod uwage w ostatniej kolejności), czy raczej jest tendencja " ucieczkowa" ze stolicy? Proszę, pomóżcie cokolwiek się dowiedzieć ! Zgłoszenie
Napisano 24 Marzec 201213 l comment_21565 Chyba jednak nie ma zbyt wielu osób posiadających tą wiedzę tajemną. Zgłoszenie
Napisano 25 Marzec 201213 l comment_21569 trzeba mieć roczny meldunek w warszawie lub średnią ponad 4,5 żeby tu robić bez meldunku. Chętnych jest dużo dużo więcej niż m-c, swego czasu publikowali listy z przydziałami do szpitali i odmowami, jak jest teraz nie wiem. bez meldunku można łatwiej (ale też nie na 100 proc.) robić staż w szpitalach podwarszawskich, gdzie ejst mniej chętnych, a jest wcale nie gorzej. Co do tendencji po studiach, to zdecydowanie nie jest ona ucieczkowa, wręcz przeciwnie. Zgłoszenie
Napisano 9 Kwiecień 201213 l Autor comment_21738 Dziękuję Wam za odpowiedź! cóż, orłem ze srednia nie jestem, więc chyba moje nadzieje zostały właśnie pogrzebane ;( Zgłoszenie
Napisano 22 Czerwiec 201213 l comment_22981 A jaki szpital polecacie na odbycie stażu? Zastanawiam się nad Pruszkowem, bo tam też jestem zameldowana, ale rozważam też szpitale w Warszawie. Zgłoszenie
Napisano 24 Czerwiec 201213 l comment_22993 szpital w pruszkowie - słyszałem b.dobre opinie, nie mając bezpośednio melduku w w-wie dostanie tu stażu nawet mieszkając w Pruszkowie graniczy z cudem. Zresztą nie wiem, nie rozumiem po co tu się tak ludzie zwłaszcza po innych uczelniach pchają? to naprawdę żaden raj, a na pewno bardzo drogi. Zgłoszenie