Napisano 28 Maj28 Maj comment_776015 Mam pytanie do osób, które miały doświadczenie z masażem tantrycznym. Nigdy wcześniej nie byłem i nie wiem czego się spodziewać. Czy to bardziej spokojny masaż relaksacyjny, czy coś zupełnie innego? Zależy mi na redukcji stresu i napięcia w ciele, ale też na komfortowej, profesjonalnej atmosferze. Każda szczera opinia mile widziana. Zgłoszenie
Napisano 28 Maj28 Maj comment_776016 Miałem kilka takich sesji i najważniejsze jest to, że tempo jest zupełnie inne niż w klasycznym masażu zobacz tutaj. Wszystko jest bardzo spokojne, powolne i skupione na oddechu oraz rozluźnianiu napięć w ciele. Nie ma pośpiechu ani “mechanicznego” podejścia, raczej uważna praca z ciałem i stanem wyciszenia. Dużo zależy od osoby prowadzącej, ale w dobrym wykonaniu to głęboki reset układu nerwowego – człowiek wychodzi lżejszy, spokojniejszy i naprawdę odcięty od stresu. Zgłoszenie