Napisano 3 Grudzień 201411 l comment_30509 greysi wiadomo klasa, ale lekarzy można zobaczyć dla Olgi Bołądź - piękna kobieta! Zgłoszenie
Napisano 8 Grudzień 201411 l comment_30530 Jako prawdziwy patriota nie oglądam TVNu ; ) A tak na serio ten serial to dno i kilometr mułu. Beznadzieja, ckliwe, nudne, mdłe. Z seriali medycznych to oglądałem jedynie House'a i ostatnio The Knick. Zgłoszenie
Napisano 24 Kwiecień 201510 l comment_31213 Pierwszy sezon zapowiadał, że może to byc ciekawy serial. Potem niestety jakos się rozmydlił, a szkoda bo potencjał był spory, ciekawie się oglądało. Końcówka to już słabiutka była. Chyba zabrakło konceptu. Zgłoszenie
Napisano 26 Kwiecień 201510 l comment_31225 Jako prawdziwy patriota nie oglądam TVNu ; ) A tak na serio ten serial to dno i kilometr mułu. Beznadzieja, ckliwe, nudne, mdłe. Z seriali medycznych to oglądałem jedynie House'a i ostatnio The Knick. Zgodzę się z tobą kolego. Nie wiem jak można oglądać taki syf nic ciekawego nie wnosi totalna porażka takich filmów nie powinno być w telewizorze, ale lecą na jedno kopyto tak jak dlaczego ja czy coś w tą deseń. Takie przekłamania śa w tych serialach tragedia największa tragedia, że to ludzie oglądają, Zgłoszenie
Napisano 30 Kwiecień 201510 l comment_31260 Tez jakoś nie przypadł mi do gustu ten serial wole dr. House'a Zgłoszenie
Napisano 3 Maj 201510 l comment_31402 W TVN ostatnio pokazali jak w serialu "Szpital" gość miał założony gips na nogę przy założonych spodniach I mnie zastanawia czy to jest kręcone w prawdziwym szpitalu? A dokładniej czy ten cały sprzęt jest prawdziwy? Bo wszędzie płacz że w szpitalach brakuje nawet łóżek, a sporo tego wykorzystują do jakiegoś gó***nego pseudodokumentu :/ Zgłoszenie
Napisano 5 Maj 201510 l comment_31407 Widziałam fragmenty pierwszego odcinka i muszę przyznać że oni chcieli chyba nakręcić coś pomiędzy Na dobre i na złe a serialem Chirurdzy (bliżej tego drugiego) ale chyba im nie wyszło. Chirurgów przynajmniej 3 sezony widziałam tego nawet nie wytrzymałam 1. Zgłoszenie
Napisano 6 Maj 201510 l comment_31428 W TVN ostatnio pokazali jak w serialu "Szpital" gość miał założony gips na nogę przy założonych spodniach I mnie zastanawia czy to jest kręcone w prawdziwym szpitalu? A dokładniej czy ten cały sprzęt jest prawdziwy? Bo wszędzie płacz że w szpitalach brakuje nawet łóżek, a sporo tego wykorzystują do jakiegoś gó***nego pseudodokumentu :/ Jeśli płacą więcej niż NFZ to nie widzę problemu w wykorzystaniu szpitalnego szrotu do tego typu "produkcji" ; ) Zgłoszenie
Napisano 6 Maj 201510 l comment_31433 Te filmy o lekarzach w ogóle maja niewiele wspólnego z rzeczywisością, a potem ludzie myślą że tak jest w rzeczywistości i dziwią się dlaczego tak nie jest. Tego serialu nie oglądałam akurat i raczej nie zamierzam oglądać w najbliższej przyszłości... Zgłoszenie