Napisano 9 Październik 201213 l comment_24019 Jak zapewne zwróciliście uwagę od jakiegoś czasu nasze forum przechodzi pewne drobne zmiany: 1) Porządkowanie działów 2) Zwiększanie wygody korzystania (odchudzanie strony głównej ) 3) Wkrótce rozpoczniemy nabór na moderatorów-ochotników ... W tym miejscu zachęcam do dzielenia się Waszymi opiniami - czy jest coś, co warto zmienić / poprawić / ulepszyć w funkcjonowaniu MedFor.me? Czekamy na Wasze sugestie... Zgłoszenie
Napisano 10 Październik 201213 l comment_24033 Fajnie by było zamiast tabeli "ostatnio dodane tematy" dać "ostatnie posty" czy coś w tym deseń. Osobiście bez logowania orientowałbym się czy ktoś ostatnio napisał coś w jakimś temacie. "Ostatnio dodane tematy" nie dają mi dokładnej informacji, czy coś się zmieniło od mojej ostatniej wizyty ; ) Zgłoszenie
Napisano 10 Październik 201213 l comment_24035 rys, przecież w prawym górnym rogu, tuż obok regulaminu, jest opcja "zobacz nową zawartość" - tam się wyświetlają i nowe tematy, i nowe posty w starych tematach Zgłoszenie
Napisano 10 Październik 201213 l comment_24036 Owszem, ale dopiero po zalogowaniu możliwe jest skorzystanie z opcji "zobacz nową zawartość", którą nota bene bardzo sobie chwalę : ) Zgłoszenie
Napisano 11 Październik 201213 l comment_24049 aha, to sorry jestem zalogowana właściwie na stałe, więc nawet tego nie zauważyłam Zgłoszenie
Napisano 11 Październik 201213 l comment_24050 Rys - szykowałem swojego czasu rozwiązanie, o którym piszesz, ale nie wyglądało to jakoś zbyt korzystnie. Potem ze względu na opcję, o której pisała godzia, zrezygnowaliśmy z tego rozwiązania. A powiedz - Ty nie logujesz się automatycznie? Zgłoszenie
Napisano 12 Październik 201213 l comment_24070 A, mam takie zboczenie że gdziekolwiek jestem, zawsze przed wyłączeniem zakładki klikam logout ; ) Zgłoszenie