Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dlaczego ja, trudne sprawy itd.

Featured Replies

Napisano

Tak na prawdę ciężko wyczuć skąd wziął się taki trend - pewnie my tego nie zrozumiemy ;) ale fakt jets taki, że schemat się powtarza: najczęściej niechciana ciąża albo i leczenie narkomanii - zawsze jakaś patologiczna przypadłość.

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 14.3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopierdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak m

• Telewizora nie mam od czasów szkoły średniej. Mam za to niestety internet i youtube'a, a tam można znaleźć praktycznie wszytko. Kiedyś kumpel znalazł nawet parodię trudnych spraw. Miała być parodia,

• Również jestem zażenowana poziomem scenariusza każdego odcinka, ale nie wiem, czy zauważyliście, że będzie tego typu seriali coraz więcej! TVN już się szykuje od połowy lutego na 2 nowe seriale parado

Napisano

Nie lubie tych programów sa że tak powiem głupie

Niestety ludzie je uwielbiają - sa takie ludzkie jak ktoś ostatnio mi to określił.

• 2 months later...
Napisano

Są trzy grupy ludzi, którzy to oglądają:

1. Babcie, które myślą, że to wszystko "naprafde"

2. Znudzone gospodynie domowe

3. Ludzie, którzy mają bekę z tego typu seriali

To spora grupa... stąd niestety i spora oglądalność.

Napisano

No takie rzeczy (czy np. polskie seriale) mogą wciągnąć :D Krótkie odcinki, jakaś fabuła, myśleć nie trzeba nad tym... W sam raz między wyjściem do sklepu a tłuczeniem schabowych ;p Nie żebym oglądała, ale rozumiem, że można oglądać.

Napisano

Wiele ludzi ogląda to po prostu dla beki. Stąd taka oglądalność.

• 3 weeks later...
Napisano

Niekiedy tego typu seriole są dobre po ciężkim dniu na tak zwane odmóżdżenie. Niestety sporo osób traktuje to bardzo poważnie - co zrobić. Gdyby ludzie tego nie oglądali - gdyby nie cieszyło się taką popularnością to by tego przecież nie puszczali.

• 3 months later...
Napisano

To ma taką popularność dużo emerytów ogląda własnie takie rzeczybo myśląże tak jest naprawdę :D Polak jest ciekawski itakie rzeczy go interesująa nawet czasem cieszy sięże takie coś właśnie ma miejsce.

Napisano

Jeżeli występuje podaż to popyt też się znajdzie. Mnie naprawdę dziwi to, że takie programy są na wszystkich głównych stacjach telewizyjnych. Mało tego, przecież niektóre są emitowane równolegle (na różnych stacjach), a jednak nie są ściągane z anteny, więc muszą mieć sporą oglądalność.

Napisano

Ja nie raz szukam i przeglądam te kanały nasze to tylko się chwycić za głowę ciągle leci to w telewizji na dodatek
teraz wyszło"Słoiki" czy jakoś tak. Widaćże dużo ludzi kocha to oglądaćskoro ciągle to rozkręcają albo może
ludzie oglądająbo nie ma cooglądać.

Napisano

Nie oglądam takich programów, bo zraża mnie sztucznosć akorstwa  i sytuacji. Niektórzy zachowują się tam jakby byli naprawę na zerowym poziomie intelektowalnym. No nie bawi mnie to po prostu...