Napisano 27 Sierpień 201411 l comment_30080 Tak na prawdę ciężko wyczuć skąd wziął się taki trend - pewnie my tego nie zrozumiemy ale fakt jets taki, że schemat się powtarza: najczęściej niechciana ciąża albo i leczenie narkomanii - zawsze jakaś patologiczna przypadłość. Zgłoszenie
Napisano 12 Wrzesień 201411 l comment_30133 Nie lubie tych programów sa że tak powiem głupie Niestety ludzie je uwielbiają - sa takie ludzkie jak ktoś ostatnio mi to określił. Zgłoszenie
Napisano 15 Listopad 201411 l comment_30447 Są trzy grupy ludzi, którzy to oglądają: 1. Babcie, które myślą, że to wszystko "naprafde" 2. Znudzone gospodynie domowe 3. Ludzie, którzy mają bekę z tego typu seriali To spora grupa... stąd niestety i spora oglądalność. Zgłoszenie
Napisano 16 Listopad 201411 l comment_30450 No takie rzeczy (czy np. polskie seriale) mogą wciągnąć Krótkie odcinki, jakaś fabuła, myśleć nie trzeba nad tym... W sam raz między wyjściem do sklepu a tłuczeniem schabowych ;p Nie żebym oglądała, ale rozumiem, że można oglądać. Zgłoszenie
Napisano 16 Listopad 201411 l comment_30453 Wiele ludzi ogląda to po prostu dla beki. Stąd taka oglądalność. Zgłoszenie
Napisano 8 Grudzień 201411 l comment_30528 Niekiedy tego typu seriole są dobre po ciężkim dniu na tak zwane odmóżdżenie. Niestety sporo osób traktuje to bardzo poważnie - co zrobić. Gdyby ludzie tego nie oglądali - gdyby nie cieszyło się taką popularnością to by tego przecież nie puszczali. Zgłoszenie
Napisano 3 Kwiecień 201510 l comment_31073 To ma taką popularność dużo emerytów ogląda własnie takie rzeczy, bo myślą, że tak jest naprawdę Polak jest ciekawski itakie rzeczy go interesują, a nawet czasem cieszy się, że takie coś właśnie ma miejsce. Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 201510 l comment_31081 Jeżeli występuje podaż to popyt też się znajdzie. Mnie naprawdę dziwi to, że takie programy są na wszystkich głównych stacjach telewizyjnych. Mało tego, przecież niektóre są emitowane równolegle (na różnych stacjach), a jednak nie są ściągane z anteny, więc muszą mieć sporą oglądalność. Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 201510 l comment_31084 Ja nie raz szukam i przeglądam te kanały nasze to tylko się chwycić za głowę ciągle leci to w telewizji na dodatekteraz wyszło"Słoiki" czy jakoś tak. Widać, że dużo ludzi kocha to oglądać, skoro ciągle to rozkręcają albo możeludzie oglądają, bo nie ma cooglądać. Zgłoszenie
Napisano 9 Kwiecień 201510 l comment_31105 Nie oglądam takich programów, bo zraża mnie sztucznosć akorstwa i sytuacji. Niektórzy zachowują się tam jakby byli naprawę na zerowym poziomie intelektowalnym. No nie bawi mnie to po prostu... Zgłoszenie