Napisano 16 Marzec 201312 l comment_26387 Cześć wszystkim, Nie było mnie tu trochę czasu i widzę ,że leży temat tegorocznej matury i rekrutacji na uczelnie medyczne. Trzeba to wszystko trochę rozkręcić. Sam byłem zajęty studiowaniem i nie miałem za bardzo czasu się przygotowywać ale studia nauczyły mnie trochę innego sposobu uczenia, patrzenia na materiał z jakim muszę się zmierzyć więc jestem dobrej myśli ,że w 2 miesiące uda mi się powtórzyć dużo. Zresztą znalazłem złoty środek do nauki! Doszedłem zresztą do wniosku ,że do trzech razy sztuka a to będzie moje drugie podejście w stronę UMedów. Zapraszam do dyskusji! Zgłoszenie
Napisano 18 Marzec 201312 l comment_26406 Ja się dostałam za drugim podejściem, czego życzę również Tobie Zgłoszenie
Napisano 18 Marzec 201312 l comment_26409 Również wam tego życzę i również dostałem się za 2 razem Zgłoszenie
Napisano 18 Marzec 201312 l comment_26418 powiedz jeszcze, jaki znalazłeś złoty srodek do nauki? Zgłoszenie
Napisano 19 Marzec 201312 l comment_26438 A JA ZA PIERWSZYM. No cóż... ALE FAJNIE, NA PEWNO SIĘ CIESZYSZ, CO? Zgłoszenie
Napisano 19 Marzec 201312 l comment_26439 Sanata, odpuść berbelek jest takim tutejszym trollem, szkoda nerwów wszystkim kandydatom życzę powodzenia na maturze potem będzie już z górki Zgłoszenie
Napisano 19 Marzec 201312 l Autor comment_26457 powiedz jeszcze, jaki znalazłeś złoty srodek do nauki? Nic specjalnego ale mi wystarcza. Biblioteka uniwersytecka, naprawdę nie sądziłem ,że można się tak skupić na nauce w domu zawsze był z tym problem. Zgłoszenie