Napisano 18 Kwiecień 201312 l Autor comment_26777 Nie jestem lekarzem ani nie mam tak owych w bliskiej rodzinie dlatego postawię myśl do której starsi "koledzy" pełni doświadczenia mogli by się odnieść za co byłbym wdzięczny Korzystanie z konferencji/wyjazdów szkoleniowych organizowanych przez FF może być pozytywnym przeżyciem zarówno w wymiarze relaksu jak i wiedzy przy zastosowaniu odpowiednich filtrów intelektualnych (odsiewanie części propagandy/marketingu) i zachowaniu zdrowego rozsądku oraz dozy dystansu. I zdarzenie to może nie zaburzać w kontekście obiektywności późniejszych działań leczniczych Zgłoszenie
Napisano 31 Maj 20178 l comment_34501 Ostatnio się trochę pozmieniało i stowarzyszenie INFARMA ma być sposobem dla koncernów i lekarzy na transparentność - co dwa lata firmy przeliczają na kasę wszystko, co zrobiły imiennie dla danego doktora i publikują to co dwa lata w specjalnym raporcie. Sam się pewnie tam znajdę w przyszłym roku Ja to uważam za dobre rozwiązanie, bo chroni i mnie, i firmę. Problemem jest tylko to, że publikowanie swojego nazwiska jest dobrowolne... I niektórzy pewnie się będą piskorzyć Zgłoszenie
Napisano 4 Czerwiec 20178 l Autor comment_34520 Raport ten pokazał również że większość lekarzy wbrew temu co sądzi przeciętny polak nie ma wpływów z firm, a jak ma to rzędu 100-200zł/rocznie. Oczywiście są profesorowie z znacznymi wpływami ale jak to mówią- wyjątek potwierdza regułę. Zgłoszenie
Napisano 4 Czerwiec 20178 l comment_34525 Ej hypersonic, ale to całe jedzonko przynoszone na oddziały to wyjdzie więcej niż 100zł za obiady Zgłoszenie
Napisano 6 Czerwiec 20178 l Autor comment_34530 To nie wchodzi w raport to koszty własne firmy a nie dar dla konkretnej osoby, jak przeglądałem znajomych lekarzy to większość mialo 100-200zł tytulem transportu na koncerencje albo współfinansowania wpisowego. Zgłoszenie
Napisano 7 Czerwiec 20178 l comment_34534 No wiem, że nie wchodzi, w końcu jak udowodnić, że ktoś zjadł te pierogi Ale to na razie jedzenie to jedyne korzyści materialne, jakie czerpię :v Zgłoszenie
Napisano 7 Czerwiec 20178 l Autor comment_34536 Dobre pierogi nie są złe , a przecież połączenie 2 różnych bodźców ułatwia zapamiętywanie. Zgłoszenie