Napisano 25 Sierpień 201312 l comment_27685 hej, czy badania potrzebne do rozpoczęcia stażu i wizytę u lekarza medycy pracy mogę odbyć na własną ręke ,będe miała problem być w czasie między przyznaniem miejsc na staż a 1 pażdziernika we wrocławiu Zgłoszenie
Napisano 30 Sierpień 201312 l comment_27721 Badania robi się na włąsną rękę,jest gdzię lista ośrodków które mogę takie badanie przeprowadzić. W zasadzie sprawę załatwia się od ręki, choć w paru przychodniach spotkali się ludzie z buractwem- wtedy szybciutko pod inny adres i załatwione. Nie zwlekałbym jednak z załatwianiem formalności, bo oprócz badania (czyt. papierka podbitego przez specjalistę) trzeba załatwić jeszcze szereg innych formalności i lepiej zrobić to przed 1 dniem stażu. Zgłoszenie
Napisano 1 Wrzesień 201312 l Autor comment_27732 czyli mogę iść do dowolnego lekarza medycyny pracy,a jakie inne formalności masz jeszcze na myśli-po odebraniu decyzji o miejscu stażowym zostanie mi tydzień Zgłoszenie