Napisano 27 Wrzesień 201312 l comment_27980 no dokładnie, ja też nie za bardzo... I jak to Polska Cię trzyma? Czyli jesteś Polką, ale studiujesz za granicą? Czy jak, bo nie bardzo rozumiem. Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201312 l comment_27981 a tak btw: LEK jest na 200 pkt max? A czy fakt, że unieważniono 8 pytań nie wpływa na maksymalną ilość punktów do zdobycia? Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201312 l comment_27984 Maksymalna liczba możliwych do zdobycia punktów wyniosła 192 - 8 zadań zostało unieważnionych przez Zespół rozpatrujący zastrzeżenia. ze strony CEM Zgłoszenie
Napisano 28 Wrzesień 201312 l comment_27998 zapisałem się na następny termin. Coś mi mówi, że rywalizacja robi się coraz bardziej zacięta, ilość rezydentur spada, ilość chętnych rośnie. Do województwa mazowieckiego przyjeżdża coraz więcej osób z innych regionów Polski (bo tu najwięcej rezydentur). W dodatku od pewnej dobrze poinformowanej osoby słyszałem, że źródełko z mojej wymarzonej specjalizacji wyschło i za rok będzie jeszcze mniej rezydentur niż teraz. No nic, trzeba się uczyć, robić testy i zdobyć jeszcze parę punktów żeby mieć pewność. Na szczęście nie jest to takie trudne jak mi się wydawało! Zgłoszenie
Napisano 29 Wrzesień 201312 l comment_28004 zgadzam się w 100% z tym co napisałeś,ja myślę o ginekologii,a z tego co się orientuje walka będzie naprawdę zacięta Zgłoszenie
Napisano 26 Styczeń 201412 l comment_28833 jaki wynik leku was satysfakcjonuje? rozumiem ze taki aby sie dostać, ale procentowo taki wynik zapewniajacy spokój to ile? Zgłoszenie
Napisano 26 Styczeń 201412 l comment_28836 85% pozwala na spokojne dostanie się na większość specjalizacji na mazowszu Zgłoszenie