Napisano 23 Grudzień 201312 l comment_28624 Cześć, czy ktoś z Was odbywał może praktyki wakacyjne w Wielkiej Brytanii? Jeśli tak, to w którym mieście i jakie odnieśliście wrażenia z pracy na oddziale? Dodam, że jestem aktualnie na III roku i rozważam aplikację o wyjazd na praktyki z Erasmusa. Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam! Zgłoszenie
Napisano 17 Styczeń 201412 l comment_28780 Witam Podpinam się pod pytanie, aczkolwiek czy ktoś z Was starał się załatwić te praktyki nie korzystając z programu ERASMUS Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 201411 l comment_29411 Chętnie dowiem się tego samego Był ktoś w UK na praktykach? Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 201411 l comment_29412 Jezeli chcecie dostac sie na praktyki wakacyjne w UK bez erasmusa to po prostu trzeba zadzwonic na poszczegolne oddzialy i porozmawiajcie z konsultatem ktory zajmuje sie sprawami studencykmi na kazdym oddziale jest ktos taki czasaki jest to jedna z pielegniarek. Jezeli ktos jest zainteresowany oddzialem ratunkowym to piszcie na priv, popytam u siebie na oddziale. Zgłoszenie
Napisano 31 Sierpień 201411 l comment_30099 Hej, jestem obecnie po 4.roku i chciałabym w przyszłym roku na wakacjach wybrać się na praktyki, najlepiej do Londynu na miesiąc. Ponoć należy samemu zadbać o kontakt i wszystko umówić ze szpitalem noi pójść do dziekanatu z prosbą o zgodę na te praktyki. Czy jest jakiś formularz gotowy czy trzeba coś samemu sklecić? I czy jakies konkretne szpitale ktoś mógłby polecic? pzdr Zgłoszenie
Napisano 5 Wrzesień 201411 l comment_30118 sam jestem zainteresowany praktami, dopiero idę na studia, skonczylem wlasnie studium medyczne i chcialbym sie zalapac zeby dobic doswiadczenia juz Zgłoszenie
Napisano 26 Kwiecień 201510 l comment_31234 Hej. Interesują mnie praktyki w UK na oddziale choroby wewnętrzne. Czy ktoś może był/wybiera się i chciałby udzielić mi paru wskazówek. Może ktoś chciałby polecić jakiś konkretny szpital ? Czy w ogóle warto próbować załatwiać praktyki dla dwoch osób w tym samym szpitalu? Czy raczej to sie nie uda i lepiej od razu szukać w dwóch różnych miastach ? Z góry dziękuję za pomoc. Zgłoszenie
Napisano 19 Maj 201510 l comment_31542 Z tego co ja się orientuję, to już jest raczej za późno by załatwić coś na ten rok. Zgłoszenie
Napisano 21 Maj 201510 l comment_31568 Postarajcie sie o staz w szpitalu Addenbrookes w Cambridge chetnie przyjmuja studentow. Zgłoszenie
Napisano 26 Grudzień 20169 l comment_33925 Cześć, chciałabym wznowić temat i poprosić o doradzenie, jak dostać się na praktyki wakacyjne w UK lub w Szkocji. Szukam praktyk z chorób wewnętrznym po 3 roku lekarskiego na następny rok Zgłoszenie