Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Praktyki wakacyjne w UK

Featured Replies

Napisano

Cześć,

czy ktoś z Was odbywał może praktyki wakacyjne w Wielkiej Brytanii? Jeśli tak, to w którym mieście i jakie odnieśliście wrażenia z pracy na oddziale?

Dodam, że jestem aktualnie na III roku i rozważam aplikację o wyjazd na praktyki z Erasmusa.

Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Napisano

Witam 

Podpinam się pod pytanie, aczkolwiek czy ktoś z Was starał się załatwić te praktyki nie korzystając z programu ERASMUS

• 2 months later...
Napisano

Jezeli chcecie dostac sie na praktyki wakacyjne w UK bez erasmusa to po prostu trzeba zadzwonic na poszczegolne oddzialy i porozmawiajcie z konsultatem ktory zajmuje sie sprawami studencykmi na kazdym oddziale jest ktos taki czasaki jest to jedna z pielegniarek.

Jezeli ktos jest zainteresowany oddzialem ratunkowym to piszcie na priv, popytam u siebie na oddziale.

• 4 months later...
Napisano

Hej, jestem obecnie po 4.roku i chciałabym w przyszłym roku na wakacjach wybrać się na praktyki, najlepiej do Londynu na miesiąc. Ponoć należy samemu zadbać o kontakt i wszystko umówić ze szpitalem noi pójść do dziekanatu z prosbą o zgodę na te praktyki. Czy jest jakiś formularz gotowy czy trzeba coś samemu sklecić? I czy jakies konkretne szpitale ktoś mógłby polecic?

pzdr

Napisano

sam jestem zainteresowany praktami, dopiero idę na studia, skonczylem wlasnie studium medyczne i chcialbym sie zalapac zeby dobic doswiadczenia juz

• 7 months later...
Napisano

Hej. :)

Interesują mnie praktyki w UK na oddziale choroby wewnętrzne. Czy ktoś może był/wybiera się i chciałby udzielić mi paru wskazówek. Może ktoś chciałby polecić jakiś konkretny szpital ? Czy w ogóle warto próbować załatwiać praktyki dla dwoch osób w tym samym szpitalu? Czy raczej to sie nie uda i lepiej od razu szukać w dwóch różnych miastach ? 

Z góry dziękuję za pomoc. 

• 4 weeks later...
Napisano

Z tego co ja się orientuję, to już jest raczej za późno by załatwić coś na ten rok.

Napisano

Postarajcie sie o staz w szpitalu Addenbrookes w Cambridge ;) chetnie przyjmuja studentow. 

• 1 year later...
Napisano

Cześć, chciałabym wznowić temat i poprosić o doradzenie, jak dostać się na praktyki wakacyjne w UK lub w Szkocji. Szukam praktyk z chorób wewnętrznym po 3 roku lekarskiego na następny rok :)