Napisano 3 Marzec 201412 l comment_29124 Drodzy MedForumowicze! Z przyjemnością ogłaszam, że liczba polubień naszego profilu na Facebooku osiągnęła wartość czterocyfrową! 1000 Zajrzyj, polub i TY: https://www.facebook.com/pages/MedForme/257540810949894 Najnowsze artykuły, ciekawe dyskusje, powiadomienia dla każdego, możliwość uczestnictwa w konkursach... Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201412 l comment_29127 Gratuluje Nam Wszystkim P/S Moich tematów nigdy nie reklamujecie Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201412 l comment_29138 Fajnie, fajnie ale ej, to chyba nie tak dużo jednak. Może zrobiłby jakąś akcję promocyjną? Fajne jest to forum i powinno tętnić życiem ; D Zgłoszenie
Napisano 5 Marzec 201412 l comment_29151 Fajnie, fajnie ale ej, to chyba nie tak dużo jednak. Może zrobiłby jakąś akcję promocyjną? Fajne jest to forum i powinno tętnić życiem ; D Ryś Twój zapał jest godny naśladowania - fajnie, że to zaproponowałeś Masz jakieś pomysły? Chciałbyś podjąć jakieś działania? Newman - co Ty na to? Zgłoszenie
Napisano 5 Marzec 201412 l comment_29152 Hm, poleciłem forum znajomym z różnych UMów w kraju, wstawiam adres gdzie tylko się udzielam w internetach, polecam znajomym. Hm, chyba wystrugam sobie medal politruka z ziemniaka za taką agresywną propagandę : D Myślę że co roku można by rozwieszać plakaty informacyjne na uczelniach - jesteśmy z różnych miast więc niektórzy mogliby się zadeklarować do pomocy. Podrzucę również adres swoim znajomym z uczelni z Ukrainy. No i jako zawzięty twitterowiec polecam założenie medfor.me właśnie na tym ćwierkającym portalu : ) Zgłoszenie
Napisano 8 Marzec 201412 l Autor comment_29165 Miło mi, że mamy kolejnego wziętego orędownika naszego malutkiego forum Pomysł Tweetera jest frapujący. Rozmowę z rysiem przenosze na priv. A tu czekam na pozostałe opcje promocji forum i przede wszystkim docierania z informacją do miejsc, gdzie jesteśmy najmniej znani i słyszani, tj: Województwa (wszak zawierające uczelnie medyczne): - Warmińsko-Mazurskie - Podlaskie - Podkarpackie Zagraniczni polskojęzyczni studenci/lekarze Zgłoszenie
Napisano 11 Marzec 201412 l comment_29219 Zostały mi jeszcze gdzieś 2 plakaty, które dostałem kiedyś od Mateusza. Powieszę je na uczelni w najbliższym czasie. Zgłoszenie
Napisano 20 Marzec 201411 l comment_29317 Sugeruję nawiązać współpracę z jakąś organizacją studencką, to powinno pomóc Zgłoszenie