Napisano 19 Listopad 20187 l comment_41846 Ja zamawiałam ostatnio tutaj https://www.uniformshop.pl/odzież-medyczna-maevn-uniforms/bluza-damska-maevn-pure-modern-klasyczny-błękit-952 w sumie trochę na zapas, bo do praktyk mam jeszcze trochę czasu, ale nie mogłam się doczekać Ale jakoścowo super, cena też ok Zgłoszenie
Napisano 6 Grudzień 20187 l comment_41853 Jako, że jestem studentką fizjoterapii, to szukając swojej pierwszej odzieży medycznej, długo szperałam po sieci, aby znaleźć najatrakcyjniejszą cenowo ofertę. W końcu kupiłam fartuch oraz obuwie medyczne, w którym dosłownie fruwam po oddziale na praktykach. Naprawdę polecam zakupy w Internecie duży wybór i lepsze ceny. Każdy znajdzie coś dla siebie. Zgłoszenie
Napisano 5 Marzec 20223 l comment_55169 Niestety na takiej odzieży ja się całkowicie nie znam ale za to moja żona jest ogólnie fanką płaszczy z tego co udało mi się zauważyć. Nawet całkiem niedawno sam dowiedziałem się, iż polscy producenci płaszczy damskich są w stanie wyprodukować bardzo eleganckie płaszcze nadające się na każda okazję. Zgłoszenie