Napisano 11 Marzec 201511 l comment_30932 Przychodzi córka do ojca i mówi: - Jestem lesbijką, tato... Ojciec przyjął to do wiadomości nawet się nie wkurzył, na to druga córka: - Tato, ja też jestem lesbijką... - Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec. - Ja lubię... - wtrąca się syn. Zgłoszenie
Napisano 11 Maj 201510 l comment_31463 Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola.- To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka.Jadą do drugiego.- Nie znamy pańskiego syna - słyszy w drugim.Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał.- Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bo się w końcu na lekcje spóźnię. Mąż, zapalony myśliwy wyrusza o 3.00 w nocy na polowanie opuszczając ciepłe łóżko.Wychodzi na dwór, a tu deszcz i zimno. Postał chwilę i rezygnuje z polowania. Wraca po cichu do domu, rozbiera się i wciska z powrotem pod kołdrę tuląc się do żony.- Już jesteś kochanie? - mruczy żona.- Tak, bo paskudna pogoda- odpowiada mąż.- A ten mój idiota pojechał na polowanie. Zgłoszenie
Napisano 20 Maj 201510 l comment_31548 Kobieta w widocznej ciąży przychodzi do lekarza i pyta: - Panie doktorze, ja mam... to znaczy mój mąż chciałby wiedzieć... - Rozumiem, rozumiem - przerywa jej lekarz. - Aż do bardzo zaawansowanej ciąży można bezpiecznie uprawiać seks. - Nie, nie o to chodzi. On chciałby wiedzieć, czy wciąż mogę rąbać drewno. Zgłoszenie
Napisano 5 Listopad 201510 l comment_32486 Zmartwiony asystent zwraca się do ordynatora: - Panie doktorze co wpisać w karcie naszego pacjenta jako przyczynę zgonu ? - najlepiej swoje imię i nazwisko ... Zgłoszenie
Napisano 31 Styczeń 201610 l comment_32780 Przychodzi facet ze złotą rybką do onkologa. Wchodzi. Milczy. Onkolog również milczy. Patrzą na siebie pytająco. - Kicha - wydusza z siebie wreszcie facet. - Słucham? - Kicha. - Jaka znowu kicha? - Rybka kicha. Chora jest znaczy się. - Panie, coś pan! Jak rybka może panu kichać? A w ogóle ja jestem onkologiem, czemu przynosi pan do mnie chorą rybkę? - Kolega pana zareklamował. Podobno raka pan wyleczył. Zgłoszenie
Napisano 2 Grudzień 20169 l comment_33864 Przychodzi baba do lekarza.- Proszę się rozebrać.- A gdzie mam położyć ubranie?- Obok mojego... Zgłoszenie
Napisano 4 Maj 20178 l comment_34371 Usłyszane od pacjenta-lekarza POZ: - Co zrobić, gdy nie działa drugi z kolei antybiotyk? - Zbadać pacjenta! Zgłoszenie