Napisano 18 Kwiecień 201213 l comment_21862 hahaha jakby baza dydaktyczna na istniejących od setek lat uczelniach medycznych reprezentowała jakikolwiek poziom. nowopowstała uczelnia może czerpać dobre wzorce od naszych zachodnich sąsiadów i bardzo pozytywnie zaskoczyć przyszłych studentów Zgłoszenie
Napisano 18 Kwiecień 201213 l comment_21869 nowopowstała uczelnia może czerpać dobre wzorce od naszych zachodnich sąsiadów i bardzo pozytywnie zaskoczyć przyszłych studentów Może ale nie musi , studia medyczne potrzebują w porównaniu do innych kierunków ogromnej bazy(by zapewnić możliwość zajęć klinicznych) i pacjentów pogodzonych z tym iż znajdują się w szpitalu klinicznym a często własnie tego typu wymogi odwlekają w czasie otwieranie medycyny w nowych miastach i nie da się tego zbudować od nowa lecz musi bazować na istniejących ośrodkach a nie każde miasto owe ma Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201213 l comment_21889 Ja wybrałem medycynę ponieważ...szczerze mówiąc (pisząc) nie mam pojęcia dlaczego. Po prostu zawsze mnie to pasjonowało. Zgłoszenie
Napisano 19 Kwiecień 201213 l comment_21900 Hymenophyllum, przez ten 2017 rok można wywnioskować, że jesteś jeszcze w gimnazjum, więc ze stwierdzeniami typu "wybrałem medycynę" bym się jeszcze wstrzymała Zgłoszenie
Napisano 20 Kwiecień 201213 l comment_21906 ej ja też jak byłem mały to bawiłem się w lekarza, robiłem operacje misiom (nożem), usypiałem je i robiłem im zastrzyki i nie widzę w tym nic dziwnego. Zgłoszenie
Napisano 20 Kwiecień 201213 l comment_21907 Hymenophyllum, przez ten 2017 rok można wywnioskować, że jesteś jeszcze w gimnazjum, więc ze stwierdzeniami typu "wybrałem medycynę" bym się jeszcze wstrzymała Od 4 lat wiem że chcę studiować medycynę. Więc z tego typu stwierdzeniami nie będę się wstrzymywać Zgłoszenie
Napisano 20 Kwiecień 201213 l comment_21911 możesz zawsze napisać planuje wybrać bo wybór jest formalny w chwili rejestracji w systemie rekrutacyjnym a już tak stricte złożenia dokumentów bo można się zapisać w rekrutacji na wiele kierunków jednocześnie Zgłoszenie
Napisano 20 Kwiecień 201213 l comment_21913 Dlaczego medycyna? Powody bardzo proste: - ciekawa praca - stabilizacja finansowa - mozliwosc rozwoju Zgłoszenie
Napisano 12 Maj 201213 l comment_22177 Ja po prostu zawsze fajnie się czułem kiedy ktoś do mnie przychodził z jakimś problemem a ja wiedziałem jak mu pomóc A praca w medycynie głównie na tym polega Zgłoszenie
Napisano 4 Lipiec 201213 l comment_23078 ej ja też jak byłem mały to bawiłem się w lekarza, robiłem operacje misiom (nożem), usypiałem je i robiłem im zastrzyki i nie widzę w tym nic dziwnego. taa, to jeszcze nic dziwnego...ja leczyłam zęby....kaktusowi - agawie- te na końcach- "liści" to były stałe, reszta- mleczna, zabawa była przednia, az mama sie zastanawiala, co tak spokojnie siedzę..... Zgłoszenie