Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dlaczego wybraliście medycynę?

Featured Replies

Napisano

hahaha jakby baza dydaktyczna na istniejących od setek lat uczelniach medycznych reprezentowała jakikolwiek poziom.

nowopowstała uczelnia może czerpać dobre wzorce od naszych zachodnich sąsiadów i bardzo pozytywnie zaskoczyć przyszłych studentów

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 35k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nie wiem, czy wypada mi się wypowiadać, bo "pomoc innym" była ostatnią rzeczą o jakiej myślałam. Po prostu uznałam, że z moimi zdolnościami nie mam innego wyboru jak medycyna, a cechy charakteru odpo

• Decyzja najprawdopodobniej zapadła już w przedszkolu! ;p Chyba wszyscy pamiętają animowany francuski serial : "Było sobie życie."Fascynujące! To wtedy pojawiło się pierwsze pragnienie wiedzy o niezwyk

• Ja nie lubiłem biologii - to znaczy tylko działy z człowiekiem były dla mnie znośne. Do liceum - wtedy jakoś człowieka polubiłem. Zawsze lubilem chemie i fizykę i długo myslałem o studiach typu fizyka

Napisano

nowopowstała uczelnia może czerpać dobre wzorce od naszych zachodnich sąsiadów i bardzo pozytywnie zaskoczyć przyszłych studentów

Może ale nie musi , studia medyczne potrzebują w porównaniu do innych kierunków ogromnej bazy(by zapewnić możliwość zajęć klinicznych) i pacjentów pogodzonych z tym iż znajdują się w szpitalu klinicznym a często własnie tego typu wymogi odwlekają w czasie otwieranie medycyny w nowych miastach i nie da się tego zbudować od nowa lecz musi bazować na istniejących ośrodkach a nie każde miasto owe ma

Napisano

Ja wybrałem medycynę ponieważ...szczerze mówiąc (pisząc) nie mam pojęcia dlaczego. Po prostu zawsze mnie to pasjonowało.

Napisano

Hymenophyllum, przez ten 2017 rok można wywnioskować, że jesteś jeszcze w gimnazjum, więc ze stwierdzeniami typu "wybrałem medycynę" bym się jeszcze wstrzymała ;)

Napisano

ej ja też jak byłem mały to bawiłem się w lekarza, robiłem operacje misiom (nożem), usypiałem je i robiłem im zastrzyki i nie widzę w tym nic dziwnego.

Napisano
Hymenophyllum, przez ten 2017 rok można wywnioskować, że jesteś jeszcze w gimnazjum, więc ze stwierdzeniami typu "wybrałem medycynę" bym się jeszcze wstrzymała

Od 4 lat wiem że chcę studiować medycynę. Więc z tego typu stwierdzeniami nie będę się wstrzymywać ;)

Napisano

możesz zawsze napisać planuje wybrać bo wybór jest formalny w chwili rejestracji w systemie rekrutacyjnym a już tak stricte złożenia dokumentów bo można się zapisać w rekrutacji na wiele kierunków jednocześnie

Napisano

Dlaczego medycyna? Powody bardzo proste:

- ciekawa praca

- stabilizacja finansowa

- mozliwosc rozwoju

• 3 weeks later...
Napisano

Ja po prostu zawsze fajnie się czułem kiedy ktoś do mnie przychodził z jakimś problemem a ja wiedziałem jak mu pomóc :)

A praca w medycynie głównie na tym polega :P

• 1 month later...
Napisano

ej ja też jak byłem mały to bawiłem się w lekarza, robiłem operacje misiom (nożem), usypiałem je i robiłem im zastrzyki i nie widzę w tym nic dziwnego.

taa, to jeszcze nic dziwnego...ja leczyłam zęby....kaktusowi :eek: - agawie- te na końcach- "liści" to były stałe, reszta- mleczna, zabawa była przednia, az mama sie zastanawiala, co tak spokojnie siedzę..... :-P