Napisano 21 Lipiec 201411 l comment_29901 Hej, słyszeliście o jakimś dobrym programie do prowadzenia gabinetu? Zgłoszenie
Napisano 31 Lipiec 201411 l Autor comment_29967 Dobrze by było, żeby ten program miał możliwość wysyłania sms-ów i wystawiania recept i jeszcze historię wizyt do łatwego wglądu Zgłoszenie
Napisano 11 Sierpień 201411 l Autor comment_29996 a czy te programy mają możliwość wysyłania sms-ów i wystawiania recept, no i jeszcze łatwą do wglądu historię wizyt? Zgłoszenie
Napisano 14 Sierpień 201411 l comment_30008 Z ciekawości, do czego może być potrzebna funkcja wysyłania smsów? Zgłoszenie
Napisano 14 Sierpień 201411 l comment_30014 Chociażby SMSy z przypomnieniem o terminie wizyty Zgłoszenie
Napisano 5 Sierpień 20187 l comment_35427 Wysyłanie SMSów może przypominać pacjentom o wizycie, jak i np. poprosić ich o potwierdzenie wizyty. Można również ustawić sobie opcję, żeby wysyłać informację SMS po zapisaniu się na wizytę (internetowo). Takie funkcje posiada program Medfile. Można samemu ustalić i zedytować tekst. Polecam. Bardzo wygodne i skuteczne. Zgłoszenie
Napisano 11 Wrzesień 20187 l comment_35494 Z ręką na sercu - MEDFILE. Polecam zarówno aplikację jak formę web. Jednak aplikacja jest troszeczkę okrojona. Korzystam od nie dawna. To co zdążyłem przetestować : - wiadomości SMS, które przypominają o wizycie - rejestracja on-line dla pacjentów - bardzo przejrzysty kalendarz wizyt - kartoteka pacjentów, która pozwala mi na wgląd do historii choroby pacjenta - możliwość zapisywania na powtarzalne wizyty Zgłoszenie
Napisano 13 Luty 20197 l comment_41912 Jestem fizjoterapeutą i w naszej placówce korzystamy z programu Medfile. Ważna sprawa dla mnie,to dedykowana karta wizyty fizjoterapeutycznej. Jest Genialna! Pierwszy raz spotkałem się z czymś takim. Dbałość o szczegóły, możliwość graficznego oznaczania schorzeń i dolegliwości bólowych jest super. Program zaskakuje coraz ciekawszymi rozwiązaniami, a jednak nadal jest prosty w obsłudze. Zawsze logujemy się przez stronkę. Zgłoszenie