Napisano 24 Wrzesień 201114 l comment_3493 Witam wszystkich MedFor.me jest dedykowany dla studentów medycyny, kandydatów na te studia i do lekarzy! Forum cały czas powstaje i rozwija się. Chcąc je dopasować do potrzeb każdego Medyka, aby można było porozmawiać o wszystkim co interesuje, ciekawi, czy sprawia problem chcemy, jako administratorzy, odpowiednio je ukształtować. Dlatego, jeśli masz jakąś sugestię lub propozycję śmiało pisz w tym temacie lub jako prywatną wiadomość do administratorów:) Pisać można o wszystkim np. brak odpowiedniego/potrzebnego działu lub poddziału, niepotrzebne działy, subdziały które powinny być zaklasyfikowane do innych działów, bądź z propozycją lepszego układu forum Cokolwiek... napisz! Dzięki temu dopasujemy MedFor.me najlepiej do potrzeb użytkowników. Pozdrawiam! Zgłoszenie
Napisano 16 Październik 201114 l comment_4179 Ja mam właściwie taki problem techniczny. No sami zobaczcie co to się porobiło Zgłoszenie
Napisano 16 Październik 201114 l comment_4181 Lumen, dzięki! Wiemy o tym i mam nadzieję, że niedługo już się z tym uporamy Zgłoszenie
Napisano 29 Luty 201214 l comment_21135 Jest szansa instalacji taptalk na forum? Dzieki temu na telefonach opartych na androidzie przegladanie forum byloby duzo latwiejsze i mniej transferożerne Zgłoszenie
Napisano 1 Marzec 201214 l comment_21153 Jest szansa instalacji taptalk na forum? Dzieki temu na telefonach opartych na androidzie przegladanie forum byloby duzo latwiejsze i mniej transferożerne Na forum jest zainstalowana wersja pod telefon komórkowy - koledzy, którzy mają androida mówią, że śmiga łatwo i jest zubożone o transferożerne dodatki. Czy u Ciebie jest inaczej? Czy coś innego jeszcze jest w tym taptalku, że zależy Ci na tym? Dzięki za odpowiedzi z góry i jeszcze opcja "ignoruj temat" by się przydała Jaszczur, postaram się to zrobić, ale chwilke to zajmie. A jak byś widział taką funkcjonalność? Wystarczyłoby żeby nie było widać, że są nowe wiadomości w temacie i oznaczenie, ze temat jest ignorowany? Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 201214 l comment_21186 Jest szansa instalacji taptalk na forum? Dzieki temu na telefonach opartych na androidzie przegladanie forum byloby duzo latwiejsze i mniej transferożerne Na forum jest zainstalowana wersja pod telefon komórkowy - koledzy, którzy mają androida mówią, że śmiga łatwo i jest zubożone o transferożerne dodatki. Czy u Ciebie jest inaczej? Czy coś innego jeszcze jest w tym taptalku, że zależy Ci na tym? Dzięki za odpowiedzi z góry i jeszcze opcja "ignoruj temat" by się przydała Jaszczur, postaram się to zrobić, ale chwilke to zajmie. A jak byś widział taką funkcjonalność? Wystarczyłoby żeby nie było widać, że są nowe wiadomości w temacie i oznaczenie, ze temat jest ignorowany? tak, myślę, że to by wystarczyło. zresztą chyba w ten sposób było to rozwiązane na naszym poprzednim forum i spisywało się całkiem dobrze Zgłoszenie
Napisano 8 Lipiec 201213 l comment_23128 Mam sugestię. W widoku głównej strony forum, w panelu po prawej stronie jest właściwie wszystko - nowe tematy, wpisy na blogach, zmiany statusów, nowe pliki... Z wyjątkiem nowych postów! Dałoby się to dodać? Zgłoszenie
Napisano 8 Lipiec 201213 l comment_23129 Hej, daloby ale nowych postow jest co chwile kilka wiec byloby to wg mnie nieczytelne. Ja korzystac z "zobacz nowa zawartosc" po prawej u gory i jest bomba Zgłoszenie
Napisano 3 Styczeń 201313 l comment_25090 Chciałabym zgłosić usterkę. Przez przypadek zmieniłam skórkę na mobilną, a teraz nie mogę wrócić do "normalnej" wersji. Klikanie na "Zmień skin" nic nie daje. naprawcie to, plz. Zgłoszenie