Napisano 7 Sierpień 201510 l comment_31843 Witam serdeczenie. Mam problem, mianowicie dostałem się na lekarski do Bydgoszczy i do Łodzi i nie wiem co wybrać. Jakie są wasze opinie o tych uczelniach? Czym sie sugerować (oprócz odległości od domu)? Liczę na szybką pomoc /Dołączam również pytanie czy ktoś wie jak wygląda sprawa przenoszenia się z tych uczelni do Wrocławia? Czy różnice z przedmiotami są na tyle małe że po roku można sie przenieść, czy może dopiero po dwóch albo wcale? Zgłoszenie
Napisano 8 Sierpień 201510 l comment_31847 Witam, ja się przenosiłam z Bydgoszczy do Wrocławia, ale było to bardzo dawno. Tzn. teraz kończę już staż podyplomowy, a przenosiłam się po 1 roku. Wtedy z przeniesieniem nie było problemów. Różnice z przedmiotami dotyczyły głównie humanów- tzn. jakaś socjologia itp., za to miałam do przodu chyba biofizykę, bo w Bydgoszczy była na 1 roku, a we Wrocławiu na 2. Dało się to wszystko w miarę dobrze pogodzić chodząc na zaległe przedmioty z rokiem niżej. Trzeba zdać wszystko w 1 terminie, żeby zdążyć ze złożeniem dokumentów. Uczelnia w Bydgoszczy w porządku. Tzn. było sporo nauki, ale jak to na 1 roku. Co do Łodzi- to nie mam pojęcia, bo tam nie studiowałam;). Zgłoszenie
Napisano 10 Sierpień 201510 l comment_31849 Moja znajoma studiowała w Bydgoszczy i szczerze to bardzo sobie chwaliła. Niestety również nie wiem jak jest w Łodzi, ale jeśli odległość do Bydgoszczy nie jest dla Ciebie duża to moim zdaniem warto się zastanowić Zgłoszenie