Napisano 12 Luty 201610 l comment_32831 Moim zdaniem jak najbardziej warto, uczysz się dla siebie a nie dla innych, ale dużo tez zależy od tego czy chcesz mieć same oceny czy też odpowiednią wiedzę Zgłoszenie
Napisano 12 Luty 201610 l Autor comment_32834 Tak i właśnie o to mi chodzi.Bo posiadanie dobrej oceny często nie świadczy o dużej wiedzy i odwrotnie Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201610 l comment_32906 Nie ma to jak dostać najniższą ocene poprawną, ale w pełni zasłużoną, bo wie się wiele więcej niż widac to po ocenie Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201610 l comment_32912 To zasłużoną, czy wie więcej, bo nie rozumiem wypowiedzi za bardzo. Zgłoszenie
Napisano 27 Luty 201610 l Autor comment_32924 Możecie mi powiedzieć jak to jest , że często osoby z niskimi średnimi i tak robią doktoraty na uczelniach?Znam kilka takich osób ; ) Zgłoszenie
Napisano 27 Luty 201610 l comment_32925 Jak napiszą jakieś prace, chodzą na koła, to dostaną się na doktorat. Nie trzeba mieć wysokiej średniej. Wiedzowo też nie jest jakoś bardziej istotne, jaką ocenę się miało z takiej higieny (z której jest egzamin!) Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201610 l comment_32987 Dnia 27.02.2016 at 15:32, Kawa napisał: Jak napiszą jakieś prace, chodzą na koła, to dostaną się na doktorat. Nie trzeba mieć wysokiej średniej. Wiedzowo też nie jest jakoś bardziej istotne, jaką ocenę się miało z takiej higieny (z której jest egzamin!) I bardzo dobrze powiedziane Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201610 l Autor comment_32993 Mówice , że oceny na medycynie nie mają wpływu na to jaką specjalizację się potem robi?A więc jak to jest , że osoby , które miały niskie średnie robią zazwyszaj specjalizacje z pediatrii lub medycyny rodzinnej ( czyli te na , które stosunkowo łatwo jest się dostać ) ?A osoby z bardzo dobrymi ocenami robią specjalizacje typu: urologia, chirurgia ogólna , endokrynologia ? Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201610 l comment_32995 Zdolności intelektualne by napisać dobrze LEK i wyższa zaradność życiowa osób inteligentnych ? Ale można być bystrym a nie gonić za każdą oceną w czasie całych studiów. Zgłoszenie
Napisano 4 Marzec 201610 l comment_32997 Ja miałam wysoką średnią, a robię internę, hehe. Z własnej woli. #masochizm Zgłoszenie