Napisano 29 Wrzesień 201114 l comment_3634 Przez przypadek wpadłem na artykuł... niestety patrząc przekrojowo odnośnie wiedzy o HIV i ADIS jest w nim dużo prawdy. Niby temat bardzo nagłośniony a ogólna świadomość odnośnie tej choroby jest stosunkowo bardzo mała, czy to wśród pacjentów, czy większości przyszłych lekarzy. Link http://wiadomosci.wp...mosc_prasa.html Zgłoszenie
Napisano 2 Październik 201114 l comment_3702 Szokujące, ale jakieś nieprawdziwe mi się wydaje... Jestem pewien, że taka ankieta przeprowadzona na 6 roku we Wrocławiu zakończyłaby się dużo lepszym wynikiem... Zgłoszenie
Napisano 6 Październik 201114 l comment_3772 Też uważam, że to nie jest możliwe - widziałem to już kiedyś, a teraz myślę, że to mocno naciągane wyniki. Każdy student 6 roku już raczej jest po chorobach zakaźnych, więc... Zgłoszenie
Napisano 6 Październik 201114 l comment_3792 Sam artykuł jest dosyć stary ale i tak chyba jest tylko po to by szkować publikę. Zauważcie, że praktycznie co dziennie na onecie jest jakiś artykuł o niby nie znanej i trudnej diagnostycznie chorobie, którą tak w rzeczywistości rozpozna student III roku ( szczególnie jak zagląda na przypadkimedyczne . Straszą ludzi i tyle, ... prawda jest taka, że autor sam nie ma pojęcia i pisze głupoty bo się naczytał wikipedii i szuka mądrości ... pozdrawiam, ... Zgłoszenie
Napisano 12 Październik 201114 l comment_4078 Rozbroił mnie kawałek "co szósty boi się tej choroby" - HIV/AIDS jest groźny (w końcu ileś ludzi na to umiera), więc to chyba dobrze, że się "boją" (może będą ostrożniejsi, np. w kontaktach seksualnych). Ja bym się też "bała" złapać i wolałabym uniknąć tej wątpliwej przyjemności. Zgłoszenie
Napisano 14 Październik 201114 l comment_4112 ok, może nie jesteśmy geniuszami, ale uważam, że naprawdę wiemy wystarczająco, o HIV i AIDS również Zgłoszenie