Napisano 21 Czerwiec 20169 l comment_33433 Witam, tak jak powyżej w temacie szukam dobrego tuszu do mascary wrażliwej. Wcześniej stosowałam z firmy delia ale na dłużą metę stracił swoje właściwości i zaczęły mnie po nim oczy piec. Teraz nie wiem jaki jeszcze mogłabym kupić. Szukam takiego do 50zł Zgłoszenie
Napisano 22 Czerwiec 20169 l comment_33439 Bell ma linię niedrogich, hipoalergicznych kosmetyków, może spróbuj? Są w Rossmannach. Zgłoszenie
Napisano 29 Czerwiec 20169 l comment_33459 a może z Maybelline zwykle są to tusze nie podrażniające oczu Zgłoszenie
Napisano 29 Wrzesień 20169 l comment_33735 powiedzcie mi dlaczego płyn do demakijażu Tołpa tak piecze w oczy Zgłoszenie
Napisano 27 Listopad 20178 l comment_34913 Polecam tusz dr. Hauschka:) Nie uczula, ma fajny czarny kolor i do tego rzęsy świetnie się po niej prezentują:) Do tego ma bardzo przyjemny zapach i nie jest taka napchana chemią. Nie odstraszajcie się ceną bo jest warta tych wydanych pieniędzy!:) Wszyscy chwalą mi rzęsy i pytają czego używam:) Zgłoszenie