Napisano 5 Październik 201114 l comment_3737 Miałem praktykę po pierwszym roku (pielęgniarską) na oddziale pooperacyjnym w tym szpitalu (http://wss.olsztyn.pl/) Odział Kardiochirurgiczny dra Żelaznego. Bardzo dobrze wspominam tę praktykę - przygotowywałem pod okiem pielęgniarek leki, podawałem je do portów, prowadziłem kartę intensywanego nadzoru, pobierałem krew tętniczą na gazometrię i sam ją wykonywałem, a kilka razy oglądałem też operację by-passów. Miałem też okazję pierwszy raz i na razie ostatni zrobić kardiowersję pod okiem anestezjologa. Oddział jest nowoczesny i dobrze wyposażony, polecam. Zgłoszenie
Napisano 7 Październik 201114 l comment_3896 Jak na praktyki po pierwszym roku to jestem naprawdę pod wrażeniem. Zgłoszenie
Napisano 18 Styczeń 201214 l comment_19801 To faktycznie nieźle, ja pomimo tego, że studiuje w Olsztynie nigdy nie miałem praktyk w WSS w Ol, tylko zajęcia, więc kontaktu z pielęgniarkami nie mam za wiele, ale ogólnie oddziały kliniczne (tzn. pracownicy) są dobrze nastawieni do studentów. Polecam też szpital MSWiA jeśli chodzi o praktyki z chirurgii, świetna kadra, która dużo chce pokazać i przekazać! Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201214 l comment_20047 To faktycznie nieźle, ja pomimo tego, że studiuje w Olsztynie nigdy nie miałem praktyk w WSS w Ol, tylko zajęcia, więc kontaktu z pielęgniarkami nie mam za wiele, ale ogólnie oddziały kliniczne (tzn. pracownicy) są dobrze nastawieni do studentów. Polecam też szpital MSWiA jeśli chodzi o praktyki z chirurgii, świetna kadra, która dużo chce pokazać i przekazać! A mógłbyś Khayman00 coś więcej o tych praktykach napisać? może załóż nowy temat, bo z chęcią bym się cos dowiedział szczególnie o tym szpitalu MSWiA Zgłoszenie
Napisano 20 Marzec 201213 l comment_21472 Xavier, a czego chciałbyś się konkretnie dowiedzieć? Zgłoszenie