Napisano 17 Lipiec 201411 l comment_29880 Dzięki a to nowe wydanie miał ktoś w ręku i może coś na jego temat powiedzieć? Zaczynam od przyszłego roku pediatrię i zastanawiam się w jaką książkę zainwestować (na te 3 lata nauki można zaszaleć ) Zgłoszenie
Napisano 17 Lipiec 201411 l comment_29883 Ja co prawda miałam w ręku to wcześniejsze wydanie, ale musieliby chyba tę książkę napisać od nowa, żebym sięgnęła po nowe Jak dla mnie tragedia, byle jak napisana, z błędami, wygląda tak, jakby autorki spisały na kolanie co im się akurat przypomniało i dały to do wydawnictwa. Ale może trafiłam na jakieś słabsze rozdziały, bo całości nie przeczytałam (nie zdzierżyłam). Zgłoszenie
Napisano 17 Lipiec 201411 l comment_29884 Z tego nowego wydania z tego co czytałem komentarze to zniknęły rozdziały o chorobach zakaźnych i niedokrwistościach i nie wiem czy to nie stanowi sporej wady książki. Z drugiej strony o książce Kawalec to też niewiele dobrego słyszałem... :/ Zgłoszenie
Napisano 17 Lipiec 201411 l comment_29887 Choroby hematologiczne były w Dobrzańskiej tak mizernie opisanie, że może to i lepiej, że w ogóle je usunęli A tak na serio, to co to za książka z pedów, w której ominęli ch. zakaźne? Masakra. Zgłoszenie
Napisano 22 Marzec 20169 l comment_33121 we Wrocławiu na Kubickiej i Kawalec powiesili wszystkie psy, na dobrzańskiej o kilka mniej. Polecają nowe wydanie Kubickiej (bez Kawalec) ale to jest tylko w wersji makro a ja wole raczej mikro, wiec zainwestowalam w S.Strobel " choroby wieku dziecięcego" 2010 dobrze się czyta i przynajmniej z kardiologii bo tego się akurat uczę jest wszystko czego wymaga prowadząca do tego przejrzysty układ jasny opis kolorowe zdjęcia i co najważniejsze bez lania wody. Polecam Zgłoszenie
Napisano 22 Marzec 20169 l comment_33122 Jak to stwierdził mój znajomy: Kubicka to książka, którą czytasz, czytasz i nic z tego nie wynika. Zgłoszenie
Napisano 22 Marzec 20169 l Autor comment_33123 Kawa, a nie wyszła przypadkiem nowa "Kubicka"? Zgłoszenie