Napisano 6 Wrzesień 201213 l comment_23544 Pamiętajcie, że im więcej Waszych koleżanek i kolegów będzie korzystać z forum, tym większa szansa na zdobycie ważnych informacji, dostęp do linków, wieści z uczelni i z medycznego świata... Zgłoszenie
Napisano 7 Wrzesień 201213 l comment_23573 3. Dodanie linka do www.MedFor.me u siebie na blogu. link wrzucony Zgłoszenie
Napisano 23 Styczeń 201313 l Autor comment_25433 Czy są tu może nowi chętni na pomoc w promocji naszego medfor.me? Znajdźmy się tu wszyscy w tej naszej medycznej "przygodzie" Kilka moich propozycji: 1. Wrzucenie na swojego fb linka www.MedFor.me 2. Dodanie linka do www.MedFor.me u siebie na blogu, stronie itd. 3. Zaproszenie znajomych do polubienia http://www.facebook.com/pages/MedForme/257540810949894 4. Inne dobre pomysły A w podziękowaniu, naszym aktywistom do profilu przypinamy Medal Marketingowca! Medal przyczepiamy po potwierdzeniu przeprowadzenia akcji Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201313 l Autor comment_25445 Ah, no bo medale przyznawaliśmy wczoraj, a ja tu Twojego wpisu nie widziałem wcześniej i wypadło z głowy Zgłoszenie
Napisano 27 Styczeń 201313 l comment_25513 Polubiłem stronę na fb i mam opis na gg promujący ją . Pogadam także ze znajomymi i polecę im stronę . Zgłoszenie
Napisano 31 Styczeń 201313 l comment_25734 A jakby tak na tablicach(filarach) ogłoszeń- takich gdzie studenci wieszają oferty sprzedaży książek , mieszka itd powiesić jakieś nawet zwykłe wydruki z adresem i zachętą ? Oraz wersji anglojęzycznej w/w z utworzeniem jednego zbiorczego działu dla ED Zgłoszenie
Napisano 31 Styczeń 201313 l comment_25736 A jakby tak na tablicach(filarach) ogłoszeń- takich gdzie studenci wieszają oferty sprzedaży książek , mieszka itd powiesić jakieś nawet zwykłe wydruki z adresem i zachętą ? Oraz wersji anglojęzycznej w/w z utworzeniem jednego zbiorczego działu dla ED Dobry pomysł, też o tym myślałem. Administracja forum mogłaby przygotować takie druki w pdfie i każdy kto by chciał mógłby to wydrukować i porozwieszać na uczelni. Zgłoszenie
Napisano 31 Styczeń 201313 l Autor comment_25739 Mamy w zapasie bardzo ładne plakaty A3 - jakby ktoś był tak uprzejmy i chciał rozwiesić to z chęcią podeślemy Zgłoszenie