Napisano 22 Wrzesień 201411 l comment_30179 Ja też zastanawiam się nad ortopedią. Ale słyszę często, że to nudna specjalizacja, więc sama już nie wiem... Zgłoszenie
Napisano 30 Wrzesień 201411 l comment_30221 Można tak powiedzieć o każdej specce, że jest nudna, bo "ciągle robisz to samo". Ale chyba tak to właśnie wygląda w dobie coraz bardziej zawężanych działek specjalizacyjnych. Zgłoszenie
Napisano 30 Wrzesień 201411 l comment_30231 Najlepiej to się specjalizować w jednym zabiegu typu zaćma albo plastyka przegrody nosowej i trzepać kasiorę bezproblemowo, wtedy będzie ciekawie wydawać pieniążki, a tak to będzie ciekawie zostać frustratem specjalistą interny. Ludzie dorośnijcie, idziecie do Wyższej Szkoły Zawodowej, żeby zdobyć fach i się z niego utrzymywać, jak chcielibyście mieć ciekawe życie to idźcie do taboru cygańskiego. Zgłoszenie
Napisano 5 Październik 201411 l comment_30273 Odwiedziłam kilku ortopedów. I zawsze byłam bardzo zadowolona. Sama wybiorę właśnie tę specjalizacje. Zgłoszenie
Napisano 6 Październik 201411 l comment_30275 Tabor cygański nie wydaje się ciekawą opcją na życie ;D ale ortopedia - jak najbardziej Zgłoszenie
Napisano 28 Luty 201511 l comment_30869 oddział ortopedia chyba najbardziej popularny w tych czasach Zgłoszenie