Napisano 24 Kwiecień 20224 l comment_60282 NXT Comarch to bardzo dobre rozwiązanie. Bardzo ładny interfejs, szybko się po nim można poruszac gdyż system jest bardzo responsywny. Rejestracja pacjentów jest błyskawiczna. Zgłoszenie
Napisano 24 Kwiecień 20224 l comment_60552 Super się sprawuje NXT, przyjemny interfejs. Dobre funkcje, ułatwiające pracę. E recepty, ewuś, generator raportów wszystko zawarte Zgłoszenie
Napisano 25 Kwiecień 20224 l comment_62202 Mogę polecić Optimed. Bardzo szybki system i co najważniejsze banalny w obsłudze. Ma rozbudowany generator raportów i sam system można dostosować pod swoją placówkę Zgłoszenie
Napisano 25 Kwiecień 20224 l comment_63380 Optimed nxt jest bardzo dobrym systemem, dobrze działa, nie ma żadnych przycięc i wszystko szybko się ładuje, nikt nie ma problemu z jego obsługą Zgłoszenie
Napisano 13 Czerwiec 20224 l comment_176241 W swoim gabinecie używam Klinika24. Personel medyczny korzysta z tej platformy i bardzo ją chwalą. Gorąco polecamy za łatwość obsługi i szybkość pracy. Korzystamy najczęściej z opcji e-dokumentów, e-rejestracji oraz e-płatności. Zgłoszenie
Napisano 20 Czerwiec 20224 l comment_197836 Korzystamy w gabinecie z platformy Klinika24.pl. Cenię sobie ją za wsparcie w marketingu. Można również wystawiać recepty i skierowania. Dane przechowywane są w chmurze, z łatwością mogę udostępnić je dla Pacjenta. Zgłoszenie
Napisano 21 Czerwiec 20224 l comment_198074 Polecam Klinika24. Dzięki niej mam możliwość rozliczania, udostępniania dokumentacji pacjentom oraz wiele innych przydatnych modułów. Z poprzedniego oprogramowania nie byliśmy zadowoleni. A Klinika24 jest bardzo łatwa w obsłudze. Naprawdę polecam. Zgłoszenie