Napisano 20 Październik 201114 l comment_4329 Oficjalny dodruk z wydawnictwa, piękna książka, nowa za wyjątkiem widocznego użytkowania jednego rozdziału o gronkowcach kolorowy za sprawą podkreśleń itp. 100zł. Zainteresowani: annanina.andreasik@gmail.com Mogę to wysłać, niemniej jestem z Wrocławia, więc tutaj może być na miejscu. Albo w Warszawie czy też Łodzi osobiście, bo niedługo będę Zgłoszenie
Napisano 20 Październik 201114 l comment_4332 Zrób, proszę zdjęcie kilku stron albo skan? Mogą być te kolorowe albo te czyste. Chciałabym zobaczyć jak wygląda taki dodruk. Zgłoszenie
Napisano 20 Październik 201114 l Autor comment_4335 mam to w domu, kurcze, jak normalna książka - też się zdziwiłam, jak przyszła. Tylko okładka jest inna: http://www.progmar.pl/aukcje/029DB8FD-BCFD-4C26-A2E4-C7FB7D696595.JPEG jak tu, miękka. Ale zdjęcia mogę zrobić i tak, w weekend. Format taki jak Virella. Zgłoszenie