Napisano 6 Styczeń 201214 l comment_19536 Po internecie krąży wieść o słynnym wzorze do pisania wywiadu lekarskiego o nazwie "Status z Kasprowicza". Czy ktoś słyszał gdzie można zdobyć ten rarytas? Zgłoszenie
Napisano 21 Styczeń 201214 l comment_19921 A Kasprowicz to nazwisko wynalazcy, czy np. szpitala/ilucy na której jest szpital... pierwsze słyszę o czymś takim, a googlując nic nie znalazłem ;( Zgłoszenie
Napisano 29 Styczeń 201214 l comment_20300 ja zapodam tutaj status, który wydaje mi się całkiem kompletny. Korzystałem z niego przy egzaminie praktycznym z pediatrii, egzaminator nie miał zastrzeżeń jest to status znaleziony w necie, trochę edytowany przeze mnie, by zajmował mniej miejsca:) Status praesens.pdf Zgłoszenie
Napisano 6 Luty 201214 l comment_20449 Po internecie krąży wieść o słynnym wzorze do pisania wywiadu lekarskiego o nazwie "Status z Kasprowicza". Czy ktoś słyszał gdzie można zdobyć ten rarytas? Chyba faktycznie chodzi o status ze szpitala Korczaka przy ul. Kasprowicza. Niestety nie miałem tam pediatrii, trzeba popytać. A co, on jest jakiś szczególny? Poza tym - mówisz o statusie czy wywiadzie? Zgłoszenie
Napisano 21 Kwiecień 201510 l comment_31164 Dzięki MD jestem 77 szczęśliwcem, który skorzystał. Nie ma to jak pomoc koleżeńska w wersji online. Piszcie, czego potrzebujecie. Jak mam- udostępnię. Zgłoszenie