Napisano 23 Listopad 201312 l comment_28416 Witam i odradzam jakieś tam studia dentystyczne. Znajdź sobie bogatego męża, niech Ci da pieniądze na salon kosmetyczny. Zrobisz sobie ładny gabinecik, piękne klientki będą przychodzić, sobie kupisz biały fartuch. Praca przyjemniejsza, prostsza, nie potrzeba tyle lat się uczyć i posiadać tyle wiedzy Zgłoszenie
Napisano 15 Styczeń 201412 l comment_28774 Witam, tu Beata dopiero planuję studia medyczne, jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji. Zgłoszenie
Napisano 17 Styczeń 201412 l comment_28781 Cześć. Jestem Magda, interesuję się psychologią, medycyną. Kocham pływać. Trzy lata temu poznałam wspaniałego faceta - i lekarza w jednym, od którego "zaraziłam się" zamiłowaniem do medycyny. Dlatego spróbuję sama zostać lekarzem, mam nadzieję, że wyjdzie. Co do specjalizacji, najbardziej jestem za ortopedią, anestezjologią, kardiologią, pediatrią oraz ginekologią. Pozdrawiam. Zgłoszenie
Napisano 26 Styczeń 201412 l comment_28839 Cześć Tu Adam z Olsztyna. Jeszcze nie studiuje, ale zamierzam medycynę. Zgłoszenie
Napisano 27 Styczeń 201412 l comment_28858 Brak antybiotykoterapii w grypie- dobrze wróży Witaj Zgłoszenie
Napisano 28 Styczeń 201412 l comment_28867 Na prowincji dobrze płacą. Nie musisz uczyć się nowych rzeczy. Żyje się spokojniej. Ale co kto lubi. Zgłoszenie