Napisano 20 Styczeń 201214 l Autor comment_19860 Tak jak mówisz, nikt nie rozumie skad tam pediatria, a dlaczego zniknęła ginekologia. ?a razie Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 201214 l Autor comment_19861 Tak jak mówisz, nikt nie rozumie skad tam pediatria, a dlaczego zniknęła ginekologia. Na razie trwają konsultacje, więc może jest szansa na pewne zmiany. Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 201214 l comment_19864 seksuolog-ginekolog? mrrrr to trochę zboczeniem zalatuje xD Zgłoszenie
Napisano 20 Styczeń 201214 l Autor comment_19865 Nadinterpetacja. A pediatra-seksulog? To już pedofil? Zgłoszenie
Napisano 21 Styczeń 201214 l comment_19884 to tylko projekt póki co, jest wiele znaków zapytania - bardzo poważnych, o czym pisałem kiedyś w wątku o specjalizacjach. Wielu profesorów zwłaszcza z interny jest przeciwny aż tak radykalnemu skróceniu szkolenia podstawowego, więc nic jeszcze nie wiadomo. Dla mnie osobiście moduł 2 letni to może o ten rok za krótko, ale ogólnie sam zamysł mi odpowiada. A co do tej seksuologii to dla mnie osobiście każde połączenie jej z nie-psychiatrią jest niewłaściwe. Zgłoszenie
Napisano 20 Luty 201214 l comment_20851 Przeczytałem fragmentami na szybko i jak dla mnie nic złego nie ma , a tobie w jaki sposób by krzyżowało plany ? Interesuje mnie seksuologia i ginekologia. W obecnym systemie nie ma problemu, robi się gineksy potem seks, a teraz żeby zrobić seks należy zrobić intern, psychiatrię czy pediatrię, nie rozumiem tej zmiany. Ojaaa, konkurencja! Może pediatria, bo ktoś na górze pomyślał o seksuologii dziecięcej? Zgłoszenie
Napisano 21 Luty 201214 l comment_20868 Może pediatria, bo ktoś na górze pomyślał o seksuologii dziecięcej? Heh, w dzisiejszych czasach może wydaje się to robić zasadne... Zgłoszenie
Napisano 21 Luty 201214 l comment_20885 Jak to powiedział pewien pediatra - żeby zdążyć ze szczepieniem na HPV przed inicjacją seksualną, należałoby szczepić brzydkie siedmiolatki Zgłoszenie
Napisano 1 Marzec 201214 l comment_21166 Jak to powiedział pewien pediatra - żeby zdążyć ze szczepieniem na HPV przed inicjacją seksualną, należałoby szczepić brzydkie siedmiolatki ...widać że ten pediatra musiał wcześnie stracić dziewictwo :] Zgłoszenie
Napisano 20 Marzec 201213 l Autor comment_21473 Jak to powiedział pewien pediatra - żeby zdążyć ze szczepieniem na HPV przed inicjacją seksualną, należałoby szczepić brzydkie siedmiolatki Ciekawy pogląd, cytuję go znajomym, mają niezły ubaw Wracając do tematu, są jakieś nowe wieści w tej sprawie? Zgłoszenie