Napisano 23 Styczeń 201214 l comment_19977 Niedawno napisalem na swoim blogu krytyczny temat dotyczacy nieustannej golizny na onecie, ale tym razem troche bardziej merytorycznie. Na jakich portalach wiadomosci uznajecie za najbardziej wartosciowe i obiektywne? Dla mnie dawno temu odpadlo wp.pl w ktorych tematy bylo calkowicie nieadekwatne do tresci. Obecnie raczej zagladam na onet ale szalu nie ma. Czasem wchodze na cnn ale po angielsku nie czyta sie tak latwo i brakuje wiadomosci z kraju. Pozdrawiam i jestem ciekaw Waszego zdania. Zgłoszenie
Napisano 23 Styczeń 201214 l comment_19979 ja w sumie czytuję tylko gazeta.pl (nie pytajcie czemu, jakoś tak samo wychodzi) i w zasadzie nie polecam. Sensacje niektóre w stylu Faktu a'la zaatakował mnie kredens, mnóstwo błędów ortograficznych, jeszcze więcej stylistycznych, niektóre artykuły mają po dwa zdania i nie wiadomo o co chodzi. Wp kiedyś czytałam, a teraz jakoś przestałam, ale bez ważnego powodu. Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201214 l comment_20004 Z braku laku ograniczam się do przeglądówki nagłówków tvn24.pl, gazeta.pl, onet.pl, choć strasznie razi mnie stronniczość tych portali. Do tego jak godzia uważam, że poziom pisaniny na gazeta.pl jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, a większość redaktorów powinno się odesłać do podstawówki po naukę tak ortografii i gramatyki jak i logicznego myślenia Problem z polskimi portalami informacyjnymi odzwierciedla to, co się dzieje w telewizji - każdy kanał przedstawia swoją wersję rzeczywistości. I chyba jedynie przez kompilację różnych źródeł jesteśmy się w stanie czegokolwiek dowiedzieć. Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201214 l comment_20086 Ja zaglądam na tvn24.pl, ciekawie napisane artykuły (w porównaniu z onetem wypada bardzo dobrze). Choć fakt faktem wolę oglądać wiadomości w tv-właśnie na tym kanale. Zgłoszenie
Napisano 17 Luty 201214 l comment_20703 Zazwyczaj gazeta.pl , ostatnio też wypatrzyłem aplikację Guardian'a na facebooku i czasami zaglądam. Zgłoszenie
Napisano 17 Luty 201214 l comment_20718 ja zaglądam regularnie na www.polityka.pl i www.gazetawroclawska.pl jeśli chce informacji z regionu. wp, onet, interia to jeden syf wg mnie i wchodzę tam głównie dlatego, że mam pocztę na wp oraz po to by się pośmiać ;D Szczególnie polecam politykę, bo artykuły są bardzo różnorodne no i można sprawdzić każdego autora. Nie są to jacyś debile z magistrem uzyskanym w koziej wólce piszący o dupie maryni żeby nie było, że jestem gołosłowny, polecam artykuł: http://www.polityka....a-polityke.read niech Was tytuł nie zmyli, to nie tylko o polityce, ale też o pewnym modelu działania placówki medycznej, który na pierwszy rzut oka wygląda na rozrzutny, a tak naprawdę to sama oszczędność i zadowolenie pacjentów Zgłoszenie
Napisano 3 Marzec 201214 l comment_21213 Ja zaglądam na tvn24.pl oraz dla równowagi na niezalezna.pl. Polecam portal rebelya.pl - nie mają stricte wiadomości z ostatniej chwili, za to mogą pochwalić się ciekawymi wywiadami, analizami politycznymi, itp. Zgłoszenie