Napisano 31 Sierpień 201213 l comment_23483 ja kiedyś za korki z fizyki płaciłem 50,- studentowi (za 90 min). to jest akurat zupełnie zrozumiałe, my tu dywagujemy o stawce 50 zł za godzinę zegarową, czyli 60 min. A co do ebedziebe... Nie wiem, słuchaj, może to kwestia tego, że było tam mało korepetytorów i mogli sobie wywindować taką stawkę. We Wrocławiu jest ich od cholery i trudno by mi było znaleźć sobie uczniów, gdybym krzyknęła im 50 zł za 60 min. Mój chłopak, który ma licencjat z filologii angielskiej, więc juz wykształcenie wyższe, bierze 40 zł. Tyle w temacie, think about it. Zgłoszenie
Napisano 31 Sierpień 201213 l comment_23490 Ale ja rozumiem , wiem że wszystko zależy od miasta , konkurencji , poziomu zadowolenia. Opisałem tylko przypadek kolego z roku który twierdzi że bierze 50 i ma po kilka osób w tygodniu , oraz pamiętam ile płacił mój kolega za korepetycje angielskiego u mojej nauczycielki - ok 70 zł za 45 minut I tyle Zgłoszenie
Napisano 1 Wrzesień 201213 l comment_23496 Akurat dobrzy angliści mogą przebierać w uczniach i narzucać stawki. A tytaj mówimy o studencie i przedmiotach ścisłych na które nie ma aż takiego zapotrzebownia. Zgłoszenie