Napisano 2 Czerwiec 201213 l comment_22615 Słuchajcie! mam ciekawą ankietę do wypełnienia - chodzi o studentów medycyny i ich preferencje muzyczne, koleżanka potrzebuje odpowiedzi na zaliczenie przedmiotu, a właśnie nas wybrała jako króliki doświadczalne:)) z góry dzięki:)Ankieta stworzona na potrzebę zrealizowania wymagań programowych przedmiotu "Preferencje Muzyczne Odbiorców" realizowanego podczas studiów magisterskich przez dziennikarzy muzycznych.Wyniki bardzo potrzebne do szybkiego zaliczenia ww przedmiotu:))http://www.ankietka.pl/ankieta/89750/preferencje-muzyczne-studentow-medycyny.html Zgłoszenie
Napisano 27 Październik 201213 l comment_24244 Od czasu "Jesteś Bogiem" pewnie sporo osób ; ) Osobiście za rapem nie przepadam. Ale mimo to rozpływam się słuchając kilku płyt: księga tajemnicza, oddalenie, spalam się czy spalaj się. Zgłoszenie
Napisano 28 Październik 201213 l comment_24266 Ja nie słucham tego od pojawienia się filmu, ogólnie nigdy szczególnie nie jarałam się Magikiem i Paktofoniką, lubię Fokusa jedynie. No ale szkoda, że raczej nikt nie przepada, ta muzyka ma wbrew pozorom duży przekaz. Zgłoszenie
Napisano 29 Październik 201213 l comment_24271 Jak byłem dzieckiem 8-12 lat to paktofonika , grammatik , fenomen , liroy Zgłoszenie
Napisano 27 Listopad 201213 l comment_24626 Jak byłem dzieckiem 8-12 lat to paktofonika , grammatik , fenomen , liroy Raczej jednak wtedy nie patrzyłeś na przekaz ... ;p Zgłoszenie
Napisano 27 Listopad 201213 l comment_24629 Jak byłem dzieckiem 8-12 lat to paktofonika , grammatik , fenomen , liroy Raczej jednak wtedy nie patrzyłeś na przekaz ... ;p Dlaczego tak sądzisz ? W moim odczuciu mylisz się Zgłoszenie