Napisano 9 Sierpień 201312 l comment_27562 bez dobrych chęci dyrekcji/ordynatora żadne ustawy się na nic zdadzą. Pogadaj, wykup sobie ubezpieczenie i tyle - nikt ci nic wielkego żebyś komuś jakoś strasznie zaszkodziła i tak nie pozwoli robić, bo nie masz uprawnień. Zgłoszenie
Napisano 9 Sierpień 201312 l comment_27563 Że będę dłubać w pacjentach to nie liczę, tak naiwna nie jestem Ale niektórzy robią problem z samego poruszania się po szpitalu i zaglądania przez ramię, niestety. Tak coś czułam, że wszystko jest kwestią dobrych chęci, choć gdy pójdę się płaszczyć, dobrze by było mieć jakiś argument, że takie praktyki to nie precedens na skalę światową Dzięki za info! Zgłoszenie
Napisano 9 Sierpień 201312 l comment_27564 wyrób sobie wtedy absolutnie identyfilator, niech szpital pacnie pieczatkę na nim i już będziesz niczym pracownik - co komu do tego ;] Zgłoszenie
Napisano 6 Luty 20223 l comment_52105 Niestety na tych sprawach ja się nie znam i nie wiem jak to wychodzi w kwestii zatrudnienia. Z całą pewnością ja mogę każdemu polecić bardzo ciekawy wpis http://www.biznesinformator.pl/pracownik-tymczasowy-czy-sie-oplaca/ gdyż na pewno warto jest co nieco wiedzieć na tematy związane z zatrudnianiem pracownika tymczasowego. Zgłoszenie