Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

MedFor.me - Medycyna. AI. Obiektywnie

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepszy rok na medycynie?

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który rok na medycynie jest najlepszy?

• 1.
      5%
      1
    • 2.
      27%
      5
    • 3.
      22%
      4
    • 4.
      22%
      4
    • 5.
      11%
      2
    • 6.
      11%
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Hej,

wiem, że na każdej uczelni jest inaczej i tak samo dużo jest kryteriów takiej oceny (najłatwiejszy, najciekawszy itd), ale ciekaw jestem jaki wyjdzie wynik takiej ogólnopolskiej ankiety ;)

Który rok na medycynie jest wg Ciebie najlepszy? ;-) Najciekawszy, najłatwiejszy, najprzyjemniejszy itd. wszystko do kupy ;) Do głosowania zapraszam wszystkich - tych bliżej początku niż końca studiów też. Wieści niosą się szeroko, więc każdy pojęcie jakieś ma ;)

adios!

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 33.7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nie no, słuchajcie, może dadzą z 2 stanowiska rezydenckie więcej na województwo, a resztę załatwiajcie sobie sami Może nagle połowa absolwentów zostanie wręcz "zmuszona" to robienia specki w ramach w

• 6 jest najlepszy - bo to już koniec tego koszmaru

• Mnie się najbardziej podobał 4 i 5, bo był (u nas) duży przekrój oddziałów na których mieliśmy zajęcia (gastrologia, kardiologia, hematologia, endokrynologia, nefrologia), na 5 była spoko zimowa sesja

Napisano
3 był też super, bo zaczynały się kliniki, ale jeszcze niektóre początkowe przedmioty dawały w kość ;)

oooooooooooo nie, 3 jest najgorszy na świecie, mam nadzieję, że nie będzie już więcej takiego koszmaru jak teraz. I nawet zajęcia kliniczne go nie uratują, bo też nic na nich nie robimy

Wg mnie najlepszy był 2, mimo niektórych beznadziejnych przedmiotów, ale było dużo mniej zajęć i dużo więcej wolnego czasu. No i plan był ciekawszy niż teraz, bo Wrocław nie zna pojęcia bloków i woli robić zajęcia poranne i popołudniowe, w środek wciskając wykłady i zamieniając nasze życie w piekło. Od razu lepiej sobie rozbić namiot na Klinikach...

Napisano

III rok to horror również w Poznaniu. Jak na razie IV najlepszy, II też był spoko.

Napisano

U nas też nie ma bloków ale na 3 roku mam podobną ilość czasu jak na 2 

Gorzej może być tylko teraz w VI semestrze bo odpadają dłupoty typu higiena ale wchodzi farmakologia

Napisano

1 rok...
2 rok lepszy, bo po pierwszym
3 rok kiepski bo po drugim i więcej zajęć
4 rok lepszy bo po trzecim
5 rok kiepski bo interna, chirurgia itd

6 rok lepszy bo po 5 i ostatni

ot filozofia moja :mrgreen:

Napisano

ja mam na razie wrażenia 4 letnie, no ale:

1 rok - po prostu ciężki, dopiero ogarniasz co i jak.

2 rok - niby lżej niż na pierwszym (chociaż biochemia i histo... <3) - ale meeeeeega nudny, nic ciekawego nie było (nawet fizjo nie ratowała) - zatem 2 gorszy niż 1

3 rok - na pewno lepszy niż 2 poprzednie, w końcu jakieś kliniki, a mniej tych bzdur typu socjologia czy historia filozofii

4 rok - obecne wrażenie mam nieco zaburzone, gdyż jestem w trakcie genetyki, której szczerze nienawidzę, a po dermie, która też nie należy do moich ulubionych, no i w trakcie farmy... Ale i tak mimo wszystko chyba na 4 jest na razie najfajniej :)

Napisano
1 rok...

2 rok lepszy, bo po pierwszym

3 rok kiepski bo po drugim i więcej zajęć

4 rok lepszy bo po trzecim

5 rok kiepski bo interna, chirurgia itd

6 rok lepszy bo po 5 i ostatni

ot filozofia moja :mrgreen:

no to z utęsknieniem odliczam dni do roku nr 4... ej, wygląda na to, że jesteśmy naprawdę spoko uczelnią, bo humany mieliśmy tylko na 1 roku i potem sobie odpuścili :)

genetyka jest taka super w porównaniu np. z immunologią!