Napisano 23 Luty 201313 l comment_26080 Daniel Whaib a do nas z przeniesieniem jest problem , pojedyncze przypadki Kolega z roku ma kuzyna co tam studiuję i już któryś rok z rzędu próbuję się przenieść i nic... A z nostryfikacją podobno też problemy - bardzo mały odsetek pozytywnie zakończonych prób Wiec trochę ryzykowne bo można skończyć z dyplomem nie uznawanym ani w Polsce ani na zachodzie Co do poziomu i korupcji to też słyszałem różne opinie Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26081 Na Ukrainę idą osoby, które się nie dostały w PL nawet na zaoki. A co do przenoszenia do dużo osób się przenosi (do nas nawet kilkanaście) płacą coś za to, tak jak u nas obcokrajowcy, czy za free? Płacą, ale i tak wychodzi to taniej niż niestacjo w Polsce. to nietrudne, teraz chyba nawet obcokrajowcy płacą mniej niż niestacjo. Wiesz jaka to jest kwota? Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26082 Na Ukrainę idą osoby, które się nie dostały w PL nawet na zaoki. A co do przenoszenia do dużo osób się przenosi (do nas nawet kilkanaście) płacą coś za to, tak jak u nas obcokrajowcy, czy za free? Płacą, ale i tak wychodzi to taniej niż niestacjo w Polsce. to nietrudne, teraz chyba nawet obcokrajowcy płacą mniej niż niestacjo. Wiesz jaka to jest kwota? W Łodzi na pewno nie, z tego co wieść gminna głosi, obcokrajowcy płacą dokładnie taką samą kwotę, tylko w euro lub USD, a Polacy w zł. Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26083 Na Ukrainę idą osoby, które się nie dostały w PL nawet na zaoki. A co do przenoszenia do dużo osób się przenosi (do nas nawet kilkanaście) płacą coś za to, tak jak u nas obcokrajowcy, czy za free? Płacą, ale i tak wychodzi to taniej niż niestacjo w Polsce. to nietrudne, teraz chyba nawet obcokrajowcy płacą mniej niż niestacjo. Wiesz jaka to jest kwota? W Łodzi na pewno nie, z tego co wieść gminna głosi, obcokrajowcy płacą dokładnie taką samą kwotę, tylko w euro lub USD, a Polacy w zł. dlatego napisałam "chyba", niemniej nadal nie dostałam odpowiedzi na moje pytanie ;P Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26084 Płacą, ale i tak wychodzi to taniej niż niestacjo w Polsce. to nietrudne, teraz chyba nawet obcokrajowcy płacą mniej niż niestacjo. Wiesz jaka to jest kwota? U mnie ED płaci zdecydowanie więcej. Znalazłem czesne Uniwersytetu w Tarnopolu: lekarski i farmacja 3750$, stomatologia 4100$. Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26088 gdyby ktoś był ciekaw ile płacą cudzoziemcy studiujący po angielsku we Wrocławiu:http://www.ed.umed.wroc.pl/content/ed-payments i cudzoziemcy studiujący po polsku: http://www.rekrutacja.umed.wroc.pl/rekrutacja-oplaty Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26093 gdyby ktoś był ciekaw ile płacą cudzoziemcy studiujący po angielsku we Wrocławiu:http://www.ed.umed.wroc.pl/content/ed-payments i cudzoziemcy studiujący po polsku: http://www.rekrutacja.umed.wroc.pl/rekrutacja-oplaty ooooooooooo fak, jak to poszło wszystko do góry... Nawet nie wiedziałam! I AM ciągle biduje, ciągle siedzimy w tych starych, zatęchłych, obrzydliwych laboratoriach itd. [*] Aż żal. NIE DZIWIĘ SIĘ NIKOMU, KTO UDERZA NA UKRAINĘ! Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26109 Z tym przenoszeniem się z Ukrainy to właśnie słyszałem, że Lublin nie przyjmuje, gdyż mamy właśnie osoby co rok studiowały w Lwowie i Iwano-Frankowsku, a są z okolic Lublina i oczywiście tam chciały się te osoby przenieść, ale uczelnia się nie zgodziła. Wiem że część ich znajomych wylądowała w Białymstoku, a część w Zabrzu. Nie wiem jak inne uczelnie. Zgłoszenie
Napisano 16 Marzec 201312 l comment_26388 Ja zawsze sobie mówiłem ,że nigdy tam nie pójdę a teraz się poważnie nad tym zastanawiam ale jestem dobrej myśli ,że zmieszczę się w Polsce na niestacjonarne. Zgłoszenie
Napisano 18 Marzec 201312 l comment_26405 Ja zawsze sobie mówiłem ,że nigdy tam nie pójdę a teraz się poważnie nad tym zastanawiam ale jestem dobrej myśli ,że zmieszczę się w Polsce na niestacjonarne. a z jaką punktacją startujesz? Ile zdajesz przedmiotów? Zgłoszenie