Napisano 24 Marzec 201312 l comment_26504 Witam, mam pytanie do starszych kolegów: jak wygląda okres wakacyjny między VI rokiem a stażem? Czy da się wyrobić do końca czerwca z wszystkimi egzaminami? Kiedy załatwia się formalności związane z zakończeniem studiów, ze stażem? Pytam, bo jeszcze mam niewielkie doświadczenie z sesją ciągłą, a po VI roku planuję ślub i jestem w trakcie wybierania odpowiedniego miesiąca, w którym nie musiałabym zaprzątać sobie głowy zbyt wieloma innymi sprawami Zgłoszenie
Napisano 25 Marzec 201312 l comment_26506 U nas ostatni egzamin zaplanowaliśmy na 24. czerwca, a chyba jakoś do połowy lipca załatwia się papiery w Izbach Lekarskich, więc na sierpień spokojnie sobie możesz ślub planować Zgłoszenie
Napisano 25 Marzec 201312 l comment_26508 Witam, mam pytanie do starszych kolegów: jak wygląda okres wakacyjny między VI rokiem a stażem? Czy da się wyrobić do końca czerwca z wszystkimi egzaminami? Kiedy załatwia się formalności związane z zakończeniem studiów, ze stażem? Pytam, bo jeszcze mam niewielkie doświadczenie z sesją ciągłą, a po VI roku planuję ślub i jestem w trakcie wybierania odpowiedniego miesiąca, w którym nie musiałabym zaprzątać sobie głowy zbyt wieloma innymi sprawami weź po sesji na 5 roku chyba że koniecznie musi być po 6. Zgłoszenie
Napisano 26 Marzec 201312 l comment_26519 Myślę,że na każdym uniwerku jest nieco inaczej,ja bym drążyła temat u osób z Łodzi w Twoim przypadku. Ale trzymam kciuki za szybką i bezbolesną sesję No i gratulacje! Zgłoszenie
Napisano 27 Marzec 201312 l Autor comment_26525 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi a może właśnie ktoś z Łodzi by dorzucił kilka słów? Zgłoszenie
Napisano 27 Marzec 201312 l comment_26526 we wrocławiu ostatni egzamin mamy 12 czerwca,ale radziłabym się dowiedzieć od starszych roczników na swojej medycznej,bo wszedzie jest inaczej Zgłoszenie
Napisano 27 Marzec 201312 l comment_26527 a u nas zawsze ostatniego czerwca jest egz. z rodzinnej, więc widać nie ma reguły. Zgłoszenie
Napisano 27 Marzec 201312 l comment_26530 No i trzeba brać poprawkę na to, że niektóre OILe mają bliższe terminy składania dokumentów (i tak na przykład ja miałam o tydzień mniej czasu na załatwienie formalności niż koledzy zostający w Krakowie). Zgłoszenie
Napisano 28 Marzec 201312 l Autor comment_26539 Bliższe terminy tzn? Tak żeby rozwiać ostatecznie swoje wątpliwości spytam na koniec konkretnie: czy istnieje możliwość, że w sierpniu może wypaść jakaś poprawka, dużo formalności itp. czy jest to bezpieczny i wolny miesiąc pod tym względem? Zgłoszenie
Napisano 29 Marzec 201312 l comment_26540 Powiem Ci, że ja też się zastanawiałam nad tym, żeby wziąć ślub po 6 roku, ale potem pomyślałam sobie, że ze względu na różne formalności, które będzie trzeba załatwiać, różne przesunięcia terminów (jak napisano wyżej) itp., doszłam do wniosku, że lepiej będzie go wziąć po 5 roku i nie będzie takiego zamieszania Zgłoszenie