Napisano 30 Październik 201411 l comment_30376 Wspomnieliście coś o alkoholizmie - moim zdaniem nie ma niestety gorszego nałogu. Mój ojciec, chirurg jest alkoholikiem. Obecnie przebywa na detoksie . Uwierzcie mi, że ludzie którzy pracują w tego typu ośrodkach nieraz mają ciężej niż w szpitalu. Zgłoszenie
Napisano 11 Maj 201510 l comment_31468 No na pewno nie jest to tak pięknie jak się wydaje, choć myślę, że gdyby zbadać inne zawody to odsetek z odchyłkami mógłby być podobny i zgodny z poziomem całej populacji Zgłoszenie
Napisano 12 Maj 201510 l comment_31478 Wszystko zalezy od czlowieka. Jeden moze dostac depresji od pracowania w szpitalu a drugi od siedzena za kasa w Tesco jak kto woli xd Nie mozna tak ogolnikowac poza tym. Wszystko jest w glowie. To zalezy tez od podejscia do zycia, czy czlowiek jest wierzacy albo czy ma cele w zyciu ktorych sie trzyma i wieelu rzeczy a nie tylko zawodu. Zgłoszenie