Napisano 10 Maj 201510 l comment_31456 A jak to jest z ośrodkami chirurgii plastycznej w Polsce? Dużo ich jest? Potrzeba specjalistów? Zgłoszenie
Napisano 12 Luty 201610 l comment_32829 Takich ośrodków będzie powstawać na pewno więcej bo ludzie się bogacą i jednak z czasem chcą coś poprawić tu i tam moim zdaniem warto iść w tym kierunku Zgłoszenie
Napisano 19 Luty 201610 l comment_32857 Chirurgia plastyczna w dzisiejszych czasach jest coraz bardziej popularna z czego potrzeba coraz więcej specjalistów w tej dziedzinie. Co za tym idzie powstawać będzie coraz więcej ośrodków, w których będzie zapotrzebowanie na takich specjalistów. Jednak ważną kwestią wybierając kierunek studiów, nie tylko to na co jest popyt na rynku, ale również własne zainteresowania. Zgłoszenie
Napisano 13 Grudzień 20169 l comment_33893 Bla, bla, bla. Znajomości, znajomościami. Jak się do czegoś dąży to się w końcu do tego dojdzie. A jak się spuszcza łeb i odpuszcza to faktycznie lepiej sobie odpuścić chirurgię plastyczną Zgłoszenie
Napisano 14 Grudzień 20169 l comment_33898 Moja koleżanka z roku myślała o plastycznej, ale bez większych nadziei. Rzucili jedno miejsce, zaryzykowała, złożyła i okazało się, że złożyła jako jedyna, bo wszyscy się bali, że się nie dostaną ;p I jest na plastycznej :v Zgłoszenie
Napisano 15 Grudzień 20169 l comment_33899 No właśnie. "trza" mieć jaja, być odważnym i próbować, bo ględzenie, że się nie uda na 10000% to strzał samobójczy. Zgłoszenie
Napisano 9 Styczeń 20179 l comment_33993 Generalnie u nas w panuje opinia, że trudno jest się wkręcić w środowisko, jeżeli nie ma się dobrych pleców. Z tego powodu ja wybrałem chirurgię ogólną. Według mnie łatwiej będzie po ogólnej zostać chirurgiem plastycznym niż na odwrót. Zgłoszenie