Napisano 10 Styczeń 201412 l comment_28714 przedemna wybor szkoly sredniej . chcialabym isc do wroclawia na UM. wiec pewnie wybiore lo. ale co jak nie dostane sie na medycyne .co wtedy zrobie? Zgłoszenie
Napisano 11 Styczeń 201412 l comment_28721 Spróbujesz jeszcze raz albo znajdziesz inny pomysł na życie. Zgłoszenie
Napisano 11 Styczeń 201412 l comment_28723 ale co jak nie dostane sie na medycyne .co wtedy zrobie? Popłaczesz trzy dni a potem i tak nie zrozumiesz że uniknęłaś nieszczęścia. A jeżeli bardzo będziesz chciała wdepnąć w to szambo to będziesz próbowała następny raz, ewentualnie następny i tak do skutku. Nie Ty piewrsza i nie ostatnia która nie dostała się za pierwszym razem. Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28728 dobrze,że nie pytasz co będzie jak się nie dostaniesz na rezydenturę;)masz jeszcze dużo czasu,nie martw się na zapas Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28729 Cholera, widzę że co kolejny post to coraz bardziej zgorzkniały. Co się stało z nami i naszymi ideałami ; ) ? Czyżbyśmy przesiąkli berbelkiem? ; ) Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28730 Niektórzy poprawiają maturę tak długo, że zdążają inne studia skończyć, więc nic straconego Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28739 Na razie skup się ma liceum a poźniej pomyślisz czy chcesz aplikować oraz co zrobić gdyby się nie udało rys Po Berbelku to się spodziewałem ale Twój post to mnie zadziwił, i tak się zastanawiać zacząłem czy to jest zaraźliwe czy co ... A odpowiadając na Twoje pytanie : Ja się mam dobrze i uważam że decyzja o aplikacji na kierunek lekarski była najlepszą jaką mogłem podjąć Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201412 l comment_28740 Też nie żałuję. Może po prostu denerwują mnie małe dzieci co się housea naoglądały... Zgłoszenie