Napisano 21 Październik 201411 l comment_30326 Facet u lekarza zakładowego.- I co tam panu dolega?- Smak. Nie czuję smaku.- Siostro proszę podać próbkę numer 19. Proszę. Niech pan spróbuje.- Łeee... przecież to gówno!- No widzi pan. Smak wrócił.Ten sam facet po tygodniu.- A tym razem mam problemy z pamięcią.- Siostro proszę o próbkę numer 19.- Ale Panie doktorze. Próbka numer 19 to gówno!- No widzi pan. Pamięć wróciła. Zgłoszenie
Napisano 7 Styczeń 201511 l comment_30611 Dlaczego Sierotka Marysia nie może iść do lekarza? bo w pobliżu są tylko rodzinni. Zgłoszenie
Napisano 8 Styczeń 201511 l comment_30623 Przychodzi facet do apteki i wręcza receptę. Zakłopotana aptekarka długo ogląda ją i wytęża wzrok ponieważ na recepcie napisane jest coś takiego: "CCNWCMKJ DMJSINS". W końcu rezygnuje i prosi o pomoc kolegę, Pana Czesia. Ten bez zastanowienia bierze lekarstwo z szafki i podaje facetowi, na co ze zdziwieniem patrzy aptekarka. Po załatwieniu wszystkich formalności i wyjściu faceta, pyta: - Panie Czesiu, skąd Pan wiedział co tu jest napisane? Na to Pan Czesiu: - A, to mój znajomy lekarz napisał "Cześć Czesiu, nie wiem co mu k....a jest, daj mu jakiś syrop i niech sp....a". Zgłoszenie
Napisano 23 Styczeń 201511 l comment_30701 Apteka: - Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów? - Mam. - Naprawdę dobry? - Proszę Pana, rewelacyjny! Widzi Pan wąsacza przy tamtej kasie? - Tak...? - To moja żona, próbowała tubkę odkręcić zębami. Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201511 l comment_30705 W aptece: - Dzień dobry, czy jest tabletka "dzień po"? - Nie ma, będzie jutro. Zgłoszenie
Napisano 24 Styczeń 201511 l comment_30706 Baba u lekarza: - Doktorze, proszę mnie pocałować! Doktor odpowiada: - To wbrew zasadom etyki lekarskiej... 5 minut później kobieta znów zaczyna: - Doktorze, proszę mnie pocałować, choć raz... On znów odmawia, przepraszając: - Jako lekarzowi, po prostu nie wolno mi Pani całować... Po kolejnych 5 minutach kobieta błaga: - Doktorze, doktorze, proszę mnie pocałować! - Proszę posłuchać! Jest mi przykro, ale nie wolno mi Pani całować. Tak właściwie, to chyba nawet nie powinienem Pani rżnąć... Zgłoszenie
Napisano 26 Styczeń 201511 l comment_30712 Znany psychiatra został zaproszony na konferencję organizowaną przez Narodową Ligę Kobiet. Po prelekcji jedna z organizatorek podeszła i zapytała: - Proszę mi powiedzieć doktorze, w jaki sposób rozpoznaje pan chorobę psychiczną u osoby zachowującej się normalnie? - Nic prostszego. Zadaje się łatwe pytanie na które każdy powinien odpowiedzieć. Jeśli nie odpowie, należy taką osobę natychmiast odizolować. - Jakie to pytanie? - Kapitan Cook odbył trzy wyprawy wokół ziemi i umarł w trakcie jednej z nich. Która to była? Kobieta zamarła i zaczęła się śmiać zażenowana: - Wie pan co doktorze? Nie mógłby pan zadać mi innego pytania? Musze się przyznać, iż nigdy nie byłam zbyt dobra z historii. Zgłoszenie
Napisano 10 Luty 201510 l comment_30791 Przez hall w szpitalu biegnie facet, który właśnie miał mieć operację. - Co się stało?! - pytają go inni pacjenci. - Słyszałem, jak pielęgniarka mówi: to bardzo prosta operacja, niech pan się nie martwi, jestem pewna, że wszystko będzie dobrze! - Próbowała tylko pana uspokoić, co w tym złego?! - Ona nie mówiła do mnie. Mówiła do lekarza!!! Zgłoszenie
Napisano 2 Marzec 201510 l comment_30883 Apteka: - Ma pan jakiś dobry środek na porost włosów? - Mam. - Naprawdę dobry? - Proszę Pana, rewelacyjny! Widzi Pan wąsacza przy tamtej kasie? - Tak...? - To moja żona, próbowała tubkę odkręcić zębami. Zgłoszenie
Napisano 9 Marzec 201510 l comment_30920 Idzie dwóch lekarzy szpitalnym korytarzem. - Powiedziałeś temu pacjentowi z 316, że umrze? - Tak. - Świnia! Ja mu chciałem powiedzieć! Zgłoszenie