Napisano 21 Lipiec 201411 l comment_29907 z ciekawości sprawdziłem ile teraz kosztują stetoskopy i przyznam, że cena ok. 300zł za najpopularniejszego littmanna classic II SE ścięła mnie z nóg... One są sygnowane przez apple czy jak? bo cena wg mnie jest strasznie zawyżona. No ale jest popyt jest podaż, a młodzi pewnie myślą, że bez Littmanna ani rusz... Zgłoszenie
Napisano 28 Lipiec 201411 l comment_29952 Ja polecam stetoskop internistyczny marki Spirit. Jak porównywałem z littmannami to różnicy nie dostrzegłem. No i co najważniejsze, duży wybór kolorów Zgłoszenie
Napisano 26 Sierpień 201411 l comment_30072 Witam. Ja również słyszałam same superlatywy o stetoskopach marki Spirit. Są praktycznie połowe tańsze od Littmanna, a jakość wykonania jest bardzo wysoka względem tak atrakcyjnej ceny. Sama zamierzam zaopatrzyć się w stetoskop Spirit. (...) Edytowane 26 Sierpień 201411 l przez Deadline Reklama Zgłoszenie
Napisano 7 Listopad 201411 l comment_30421 A co moglibyście powiedzieć stetoskopach Littmann Classic II - 310 zł to wygórowana cena jak za ten sprzęt? Zgłoszenie
Napisano 7 Listopad 201411 l comment_30422 Widzę littmany z roku na rok drożeją Ja dałam niewiele ponad 200zł Zgłoszenie
Napisano 19 Listopad 201411 l comment_30458 a z ciekawości, jakie jest najważniejsze urządzenie, na jakie powinniśmy wydawać pieniądze? Ekspres do kawy? może jest w tym ciut racji, ale strasznie nie lubię jak ktoś mi mówi, na co powinnam a na co nie, wydawać pieniądze Zgłoszenie
Napisano 19 Listopad 201411 l comment_30459 Wow, Littmanny mają podobną tendencję cenową jak trampki Converse - z roku na rok coraz droższe. Na mój też wydałam ok. 200 zł - po sugestii starszej koleżanki, że te tańsze szybko się psują. Też wydaje mi się, że przeważają wśród lekarzy na oddziałach, chociaż część używa np. Spiritów. a z ciekawości, jakie jest najważniejsze urządzenie, na jakie powinniśmy wydawać pieniądze? Ekspres do kawy? Ekspres do kawy ważna rzecz! Myślę, że podpis koleżanki daje jakąś podpowiedź Zgłoszenie
Napisano 26 Listopad 201411 l comment_30480 a z ciekawości, jakie jest najważniejsze urządzenie, na jakie powinniśmy wydawać pieniądze? Ekspres do kawy? Ekspres jest bardzo ważny, ale priorytetem jest fikuśna i niezawodna pieczątka. Zgłoszenie
Napisano 20 Grudzień 201510 l comment_32661 Dnia 21.07.2014 at 22:13, white napisał: z ciekawości sprawdziłem ile teraz kosztują stetoskopy i przyznam, że cena ok. 300zł za najpopularniejszego littmanna classic II SE ścięła mnie z nóg... One są sygnowane przez apple czy jak? bo cena wg mnie jest strasznie zawyżona. No ale jest popyt jest podaż, a młodzi pewnie myślą, że bez Littmanna ani rusz... Tak, dokładnie. Moim zdaniem nie są warte tej ceny. Przed egzaminem praktycznym z interny zostawiłam stetoskop poza miastem i pożyczyłam od koleżanki stetoskop innej firmy, ze dwa razy tańszy? - słyszałam lepiej. Ostatnio zostawiłam Littmanna w pracy, a potrzebowałam stetoskopu - pożyczyłam od przyszłej teściowej... słuchawki od ciśnieniomierza. Idem! Pomyślałabym, że to mój egzemplarz może jest popsuty, albo gorszy, ale zdarzało mi się doraźnie pożyczać go starszym lekarzom i nikt nie zgłaszał zastrzeżeń. Może po prostu mnie nie leży... Sama nie wiem. Zgłoszenie
Napisano 22 Grudzień 201510 l comment_32671 Ja też trochę uważam, że cena zwala z nóg. Nie jestem jeszcze co prawda studentem, ale dziadek jest lekarzem i siedzę wy tym już dość długo. Littman nie jest za tani, ale sam chciałbym właśnie taki mieć. Warto może pod choinkę sobie zażyczyć ;p Zgłoszenie