Napisano 18 Styczeń 201511 l comment_30681 Pytanie kierowane bardziej do studentek, ale każda odpowiedź będzie owocna. Moja dziewczyna studiuje medycynę i ma duużo dyżurów nocnych i całodniowych <Nie mam z tym kłopotu, wspieram ją w tym> ale ostatnio ma więcej dyżurów nocnych podczas których często nie ma humoru i chciałbym jakoś jej je urozmaicić <zwykle siedzę na fejsie ew skajpie i jak ma przerwę to staram się ja podtrzymać na humorze> i moje pytanie do was drogie studentki co polecacie PS: Proszę mnie nie hejtować za wybór miejsca pytania, ale nie miałem pomysłu gdzie szukać...pomysłów PSS: Podziwiam was za to ile znosicie Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201511 l comment_30683 dyżury nocne i całodniowe na studiach? Ja bym się na Twoim miejscu mocno zastanowił gdzie i co ona robi w nocy, bo raczej na pewno nie studiuje Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201511 l comment_30684 Miałem to samo napisać wczoraj ale nie chciałem być brutalny Może Lublin jest ewenementem (?) ale jak już kończę 9 semestr to w życiu nie miałem dyżuru w ramach zajęć, a najpóźniejsze zajęcia kończyły się o 20 Zgłoszenie
Napisano 19 Styczeń 201511 l comment_30685 Orsi Lupi zmień avatar z niedźwiedzia na jelenia : D <szyderczy_śmiech> A co do poważnej rady - naprawdę posłuchaj white'a : ) Zgłoszenie
Napisano 23 Styczeń 201511 l comment_30704 Ja tam "dyżury" miałem, ale tak od 16 do 20. Co do dziewczyny z medycyny to ją rzuć, bo nie wiem po co Ci taka dziewczyna. Zgłoszenie
Napisano 5 Luty 201511 l comment_30754 I jak - sprawa wyjaśniona autorze? Gdzie Twoja ukochana się podziewa nocami? Zgłoszenie
Napisano 18 Wrzesień 201510 l comment_32002 Nie dziwię się dziewczynie, że nie ma humorów, bo sama mam ostatnio same nocne zmiany i niestety nie działa to na moją korzyść. Już nawet się zastanawiałam co jest ze mną nie tak, myślałam, że jestem chora, ale widzę, że nie tylko ja mam problem z tymi zmianami. A co do samego tematu to ja też bym się zastanowiła gdzie ona się podziewa, bo raczej takie sytuacje nie są normalne. Jak sprawa się wyjaśni to powiedz do czego doszedłeś. Zgłoszenie
Napisano 16 Listopad 201510 l comment_32528 Myślę że sprawa już została zakończona Kamil :D Zgłoszenie
Napisano 21 Grudzień 201510 l comment_32662 skąd wiesz moze jej wierzy i nie zakończył sprawy:P Zgłoszenie