Napisano 24 Wrzesień 201114 l comment_3506 Czy ktoś z użytkowników forumedu może przepada za Queen tak jak ja? Muszę przyznać, że do ich muzyki mogę wracać co chwile i jest dla mnie wielką inspiracją - to jaką ekspresją wykazywał się Freddie Mercury jest dla mnie niedoścignionym przez żadnego innego artystę ideałem I przy okazji.. kto z fanów Queen nie chciałby wielkiej reaktywacji i żeby FM nadal śpiewał? Jak wiadomo jednak takie Queen jak bylo kiedyś już prawdopodobnie nie będzie, a album Queen + Paul Rodgers to także nie to. Ale do czego zmierzam - ostatnio trafiłem na ciekawy cover, nagrany w ramach programu QueenExtravaganza.com. Polecam: Zgłoszenie
Napisano 24 Wrzesień 201114 l comment_3507 Tak tak tak, Queen forever! Osobiście uważam, że to najlepszy zespół rockowy wszechczasów. Ustawilem sobie nawet w profilu odpowiednie tło A co do Marca Martela - rewelacja!!! Chyba nigdy nie słyszałem tak podobnego głosu do Freddiego. Tak czy owak, nadal brakuje mu do oryginału... Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 201114 l comment_3916 Faktycznie - szok. Jedna z moich ulubionych, przesłuchanych chyba ze 100 razy piosenek, a nie rozpoznałbym, że wokal podrobiony... Fantastycznie. Mam nadzieję, że gość zrobi jakąś karierę... Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 201114 l comment_3932 Ah, myślałem, że Bohemian będzie równie wyśmienite, tutaj wydaje mi się, że jego głos trochę mniej pasuje Zgłoszenie