Napisano 28 Wrzesień 201114 l comment_3579 Choćby takie turystyczne, dobre do zapełnienia czasu w pociągu. Ja kiedyś z kolegą z tego forum brałem udział w turnieju gimnazjalnym, który teraz awansował do roli ogólnopolskiego. Całą zabawa w Scrabble w moim przypadku całkiem amatorska, ale ile frajdy przy tym było. Zgłoszenie
Napisano 28 Wrzesień 201114 l comment_3596 Hoho, myślę, że troche chętnych się znajdzie Ja niegdyś też dużo grałem w scrabble Można nawet przez neta pograć np na kurniku w literaki :] Zgłoszenie
Napisano 6 Październik 201114 l comment_3798 Hm... Dobry wieczór, mój pierwszy post W Scrabble zaczęłam grać parę lat temu na kurniku po namowach znajomego (rozkładał mnie na łopatki ), potem kupiło się takie prawdziwe, ale nie za bardzo było z kim grać... Teraz leżą i się kurzą Zgłoszenie
Napisano 6 Październik 201114 l comment_3802 No to trzeba się umówić na jakieś granie Chociaż ja tam preferuję szachy Zgłoszenie
Napisano 6 Październik 201114 l comment_3804 Do szachów nigdy nie miałam cierpliwości Granie? Chętnie Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 201114 l comment_3915 Myślę właśnie nad jakimś połączeniem szachów i Scrabble... Jak ktoś na to wpadnie przede mną to pamiętajcie - to był mój pomysł Zgłoszenie
Napisano 12 Grudzień 201114 l comment_19093 W mojej rodzinie są tacy maniacy, że potrafią grać pól nocy. Ja aż tak nie przepadam, ale budzi respekt 80-100 pkt. w jednym wyłożeniu. Mi tylko raz dostała się premia 50 za użycie wszystkich kostek. Znam historie o sasiedzkiej rozgrywce, gdzie graczka po nerwowym oczekiwaniu przez całą kolejkę ze swoim wylosowanym zestawem P-R-D-L-E-E-I z satysfakcją dołożyła się do wolnej litery M ze swoim "PIERDLEM" (oczywiście narzednik od "pierdel") Zgłoszenie