Napisano 1 Kwiecień 20169 l comment_33144 polecam grę jak żyć panie premierze i carcasonne:) Zgłoszenie
Napisano 2 Kwiecień 20169 l comment_33148 Dixit jest boski, bo można sobie dowolnie modyfikować zasady. Np. my ze znajomymi graliśmy w Sylwestra tak, że jako hasła były tytuły filmów a potem książek. Cytując "Chwile dla Ciebie" - "śmiechu było co niemiara". Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 20169 l comment_33152 Widzę że mam ogromne zaległości bo ja to głównie pamiętam Monopoly Zgłoszenie
Napisano 4 Kwiecień 20169 l comment_33154 Kurczę, tyle fajnych i rozbudowanych planszówek w empiku widzę, że sam bym pograł. Ale są tak przeraźliwie drogie, że po prostu nie mogę sobie na nie pozwolić... :S Zgłoszenie
Napisano 8 Kwiecień 20169 l comment_33160 Aż tak? zawsze byłam pewna, że takie gry mogą kosztować max kilkadziesiąt złotych. Aż przejdę się dziś i sprawdzę Zgłoszenie
Napisano 10 Kwiecień 20169 l comment_33171 niestety masz rację, co lepsza gra tym droższa, również polecam przebiegłe wielbłądy --- http://praganoclegionline.pl Zgłoszenie