Napisano 14 Czerwiec 201213 l Autor comment_22889 Przygody poza pracą... To by było fajne, ale myślicie, że wystarczyłoby na to czasu? Przygody które mnie interesują wymagałyby conajmniej miesiąca urlopu w roku, a czy to możliwe? Zgłoszenie
Napisano 15 Czerwiec 201213 l comment_22892 Ja w swoich marzeniach mam takie coś , pracując gdzieś w nie wielkiem praktyce prywatnej robię miesiąc przerwy albo proszę "kolegę "(współpracownika )by przyjmował tą nadwyżkę gdy ktoś nie może się wstrzymać od wizyt by go skonsultował a cześć pacjentów 4 tyg beze mnie wytrzyma Zgłoszenie
Napisano 15 Czerwiec 201213 l comment_22894 Przygody które mnie interesują wymagałyby conajmniej miesiąca urlopu w roku, a czy to możliwe? Możliwe, sam kiedyś 6tygodni przesiedziałem w Chinach. Zgłoszenie
Napisano 15 Czerwiec 201213 l Autor comment_22899 Znajomy lekarz robi teraz radiologię jako drugą specjalizację, bo chce spokojnie dożyć emerytury. Pierwszą speckę ma z medycyny ratunkowej i lata w medicopterze - praca mega ciekawa i dynamiczna bo lata codzień po całym kraju do najcięższych wypadków, ale z życiem prywatnym jest ciężko. Nie o takie coś mi chodzi. Raczej chciałbym z rodziną zwiedzić kilka miejsc na świecie i zajmować się realizowaniem jakichś tam pasji... Ciężko mi sprecyzować wymagania, raczej po omacku szukam swojej drogi aby czerpać w pełni z życia. Zgłoszenie
Napisano 24 Maj 20178 l comment_34461 Kojarzycie film Spectre i pracę pani doktor w sanatorium w Alpach? To jest coś! Zgłoszenie